icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Kruidvat-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een Kruidvat-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de Kruidvat-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een Kruidvatdoorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Reisverzekeringen vergelijken

  • Ruim 50 reisverzekeringen grondig getest
  • Zie welke voor jou de beste is
  • Bespaar direct
Start

Kruidvat-doorlopende reisverzekering opzeggen

Kruidvat-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van Kruidvat.

Over Kruidvat

Kruidvat is opgericht in 1975 en telt in Nederland inmiddels ongeveer 800 vestigingen. De keten is een onderdeel van A.S. Watson (Health & Beauty Continental Europe).

Kruidvat staat bekend als drogisterij, maar biedt ook verzekeringen aan op het gebied van de auto, huisdieren, reizen, rechtsbijstand, inboedel- en opstal en zorg. Ook kun je via Kruidvat leningen afsluiten en een internet- en depositospaarrekening.

 

Contactgegevens Kruidvat

Telefoon (0900) 58 8 3790
E-mail info@kruidvat.nl
Adres Postbus 202
2501 CE Den Haag

 


Nieuwste artikelen