! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

London Verzekeringen reisverzekering

london-verzekeringen

London Verzekeringen-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een London Verzekeringen-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de Kruidvat-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een London Verzekeringendoorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

London Verzekeringen-doorlopende reisverzekering opzeggen

London Verzekeringen-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van London Verzekeringen.

Over London Verzekeringen

London Verzekeringen bestaat ongeveer 160 jaar en richt zich op schadeverzekeringen voor particulieren. London Verzekeringen is onderdeel van verzekeringsconcern Allianz Groep.

London Verzekeringen biedt pakketten en losse verzekeringen aan op het gebied van vervoer, wonen, gezin, verkeer en recreatie.

 

Contactgegevens London Verzekeringen

Telefoon (020) 561 8618
E-mail info@london.nl
Adres Postbus 60
3000 AB Rotterdam