! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nh1816-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een Nh1816-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de Kruidvat-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een Nh1816doorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Nh1816-doorlopende reisverzekering opzeggen

Nh1816-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van Nh1816.

Over Nh1816

Nh1816 is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij. Al bijna 200 jaar lang verzekert Nh1816 Verzekeringen huis en haard.

Oorspronkelijk als een onderlinge brandwaarborgmaatschappij, maar tegenwoordig landelijk opererend als een coöperatieve schadeverzekeraar. Je kunt bij Nh1816 terecht voor een breed pakket aan verzekeringen.

 

Contactgegevens Nh1816

Telefoon 0226 - 33 18 16
E-mail info@nh1816.nl
Adres Postbus 1
1724 NT Oudkarspel