icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Noordhollandsche van 1816 reisverzekering

noordhollandsche-van-1816

Noordhollandsche van 1816-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een Noordhollandsche van 1816-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de Kruidvat-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een Noordhollandsche van 1816doorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Contactgegevens Noordhollandsche van 1816

 • Telefoonnummer:
  0226 - 33 18 16
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.nh1816.nl
 • Adres:

  Postbus 1
  1724 ZG Oudkarspel

Reisverzekeringen vergelijken

 • Ruim 50 reisverzekeringen grondig getest
 • Zie welke voor jou de beste is
 • Bespaar direct
Start

Noordhollandsche van 1816-doorlopende reisverzekering opzeggen

Noordhollandsche van 1816-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van Noordhollandsche van 1816.

Over Nh1816

Nh1816 is een zelfstandige en onafhankelijke verzekeringsmaatschappij. Al bijna 200 jaar lang verzekert Nh1816 Verzekeringen huis en haard.

Oorspronkelijk als een onderlinge brandwaarborgmaatschappij, maar tegenwoordig landelijk opererend als een coöperatieve schadeverzekeraar. Je kunt bij Nh1816 terecht voor een breed pakket aan verzekeringen.

 

Contactgegevens Nh1816

Telefoon (040) 851 3777
E-mail info@nh1816.nl
Adres Postbus 1
1724 NT Oudkarspel

 

Over Noordhollandsche van 1816 reisverzekering

Al 200 jaar lang verzekert verzekeringsmaatschappij Nh1816 Verzekeringen huis en haard. Oorspronkelijk als een onderlinge brandwaarborgmaatschappij, maar tegenwoordig landelijk opererend als een zelfstandige, onafhankelijke en cooperatieve schade- en levensverzekeraar.

Nh1816 Verzekeringen is sinds 1816 gevestigd in het Westfriese Oudkarspel en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een middelgrote schade- en levensverzekeraar die uitsluitend samenwerkt met professionele verzekeringsadviseur. Door gewoon ons werk goed te doen hebben wij een reputatie opgebouwd als 'Beste Schadeverzekeraar van Nederland' en zijn wij marktleider als het om particuliere schadeverzekeringen gaat.