! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

nowGo-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een nowGo-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de Kruidvat-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een nowGodoorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Contactgegevens nowGo

nowGo-doorlopende reisverzekering opzeggen

nowGo-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van nowGo.

Contactgegevens nowGo

Telefoon (020) - 80 88 416
E-mail contact via Facebook, WhatsApp of Twitter
Adres Burgemeester Rijnderslaan 7
1185 MD Amstelveen

 

Over nowGo reisverzekering

Vivat - de vroegere verzekeringstak van SNS Reaal - lanceerde het label nowGo in 2017 met een reeks verzekeringen die exact dezelfde voorwaarden en premies hebben als voormalig zusterbedrijf Zelf. nowGo is een online verzekeringsmerk en behoort tot dezelfde verzekeringsgroep als Reaal en Zwitserleven. Verzekeringszaken, zoals schade, meld je online. Je kunt bij nowGo een verzekering afsluiten voor je auto, reis, inboedel- en opstal, aansprakelijkheid, ongevallen en rechtsbijstand.