icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Polis Direct-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een Polis Direct-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de Kruidvat-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een Polis Directdoorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Polis Direct-doorlopende reisverzekering opzeggen

Polis Direct-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van Polis Direct.

Over Polis Direct

Polis Direct is onderdeel van Bovemij Financiële Diensten en bestaat sinds 1995. Polis Direct is een onafhankelijke particuliere verzekeringsbemiddelaar en heeft ruim 120.000 verzekeringen. Je kunt bij alle verzekeringen zelf een herstelbedrijf of reparateur kiezen bij schade.

Polis Direct biedt verzekeringen aan op het gebied van vervoer, reizen, inboedel- en woonhuis, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, ongevallen en uitvaart. De verzekeringen zijn los af te sluiten en in pakketvorm.

 

Contactgegevens Polis Direct

Telefoon (024) 366 56 44
E-mail polisdirect.service@bovemij.nl
Adres Postbus 7000
6503 GM Nijmegen

 


Nieuwste artikelen