icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reaal-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een Reaal-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de Kruidvat-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een Reaaldoorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Contactgegevens Reaal

 • Telefoonnummer:
  072 - 519 40 00
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.reaal.nl
 • Adres:

  Postbus 274
  1800 BH Alkmaar

Reisverzekeringen vergelijken

 • Ruim 50 reisverzekeringen grondig getest
 • Zie welke voor jou de beste is
 • Bespaar direct
Start

Reaal-doorlopende reisverzekering opzeggen

Reaal-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van Reaal.

Over Reaal

Reaal is een financiële dienstverlener en richt zich zowel op verzekeren als bankieren met producten die je tussentijds kunt aanpassen aan je persoonlijke situatie. Reaal is onderdeel van de beursgenoteerde financiële dienstverlener SNS Reaal.

Reaal heeft particulier en zakelijk verzekeringsproducten voor vervoer, inboedel- en opstal, rechtsbijstand en aansprakelijkheid, reizen, inkomen en aansprakelijkheid. Daarnaast kun je bij de bank terecht voor een hypotheek en financiële producten op het gebied van pensioen, lijfrente, sparen en beleggen.

 

Contactgegevens Reaal

Telefoon (072) 519 4000
Online Contact
Website http://www.reaal.nl
Adres Reaal
Postbus 274
1800 BH Alkmaar

 

Over Reaal reisverzekering

Reaal Verzekeringen is een onderdeel van SNS Reaal. De verzekeringsmaatschappij biedt zowel particuliere als zakelijke klanten een volledig aanbod van verzekeringen.