! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Turien & Co-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een Turien & Co-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de Kruidvat-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een Turien & Codoorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Turien & Co-doorlopende reisverzekering opzeggen

Turien & Co-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van Turien & Co.

Over Turien & CO

Turien & Co. is een van de grootste, zelfstandige Nederlandse assurantiekantoren en houdt zich ruim 50 jaar bezig met motorrijtuigverzekeringen. Verzekeringen zijn niet direct af te sluiten via Turien & Co., afname van producten en diensten verloopt via verschillende assurantieadviseurs.

Turien & Co. biedt verzekeringen aan op het gebied van vervoer, reizen, zorg, inkomen, rechtsbijstand en verzekeringsproducten en advies voor werkgevers.

 

Contactgegevens Turien & Co

Telefoon (072) 5181 199
E-mail info@turien.nl
Adres Postbus 216
1800 AE Alkmaar