! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Verzekeruzelf.nl-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een Verzekeruzelf.nl-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de Kruidvat-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een Verzekeruzelf.nldoorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Contactgegevens Verzekeruzelf.nl

 • Telefoonnummer:
  Spoed schademelding: 020 - 592 92 01
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.verzekeruzelf.nl
 • Adres:

  Postbus 5009
  5201 GA ‘s-Hertogenbosch

Verzekeruzelf.nl-doorlopende reisverzekering opzeggen

Verzekeruzelf.nl-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van Verzekeruzelf.nl.

Over Verzekeruzelf.nl reisverzekering

Verzekeruzelf.nl is opgericht in 2002 als online verzekeraar. Alle zaken rondom de verzekering worden geregeld via de volmacht en het verzekeringsplatform Intrasurance. Verzekeruzelf.nl is gespecialiseerd in 8 verzekeringen: Auto, Motor, Inboedel, Opstal, Aansprakelijkheid, Rechtsbijstand, Reis en het Verzekeruzelf.nl Pakket.

Bij Verzekeruzelf.nl verloopt alle communicatie via chat, e-mail of de website. Klanten regelen alles zelf online in een persoonlijk dossier.