icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Verzekeruzelf.nl-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een Verzekeruzelf.nl-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de Kruidvat-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een Verzekeruzelf.nldoorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Contactgegevens Verzekeruzelf.nl

 • E-mail:
 • Website:
  http://www.verzekeruzelf.nl
 • Adres:

  Postbus 5009
  5201 GA Den Bosch

Reisverzekeringen vergelijken

 • Ruim 50 reisverzekeringen grondig getest
 • Zie welke voor jou de beste is
 • Bespaar direct
Start

Verzekeruzelf.nl-doorlopende reisverzekering opzeggen

Verzekeruzelf.nl-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van Verzekeruzelf.nl.

Over Verzekeruzelf.nl

Verzekeruzelf.nl is opgericht in 2001 als online verzekeraar en is onderdeel van online verzekeringsplatform Intrasurance. Bij Verzekeruzelf.nl verloopt alle communicatie via e-mail of via de website.

De verzekeringen kennen geen opzegtermijnen of looptijden. Verzekeruzelf.nl biedt verzekeringen op het gebied van auto, caravans, reizen, wonen, rechtsbijstand, ongevallen en dieren. Verzekeruzelf.nl biedt daarnaast pakketten aan voor studenten en de zakelijke markt.

 

Contactgegevens Verzekeruzelf.nl

E-mail info@verzekeruzelf.nl
Adres Postbus 5009
5201 GA Den Bosch

 

Over Verzekeruzelf.nl reisverzekering

Verzekeruzelf.nl is opgericht in 2001 als online verzekeraar en is onderdeel van online verzekeringsplatform Intrasurance. Bij Verzekeruzelf.nl verloopt alle communicatie via e-mail of via de website. De verzekeringen kennen geen opzegtermijnen of looptijden. Verzekeruzelf.nl biedt verzekeringen op het gebied van auto, caravans, reizen, wonen, rechtsbijstand, ongevallen en dieren. Verzekeruzelf.nl biedt daarnaast pakketten aan voor studenten en de zakelijke markt.