icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Zelf.nl-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een Zelf.nl-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de Kruidvat-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een Zelf.nldoorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Reisverzekeringen vergelijken

  • Ruim 50 reisverzekeringen grondig getest
  • Zie welke voor jou de beste is
  • Bespaar direct
Start

Zelf.nl-doorlopende reisverzekering opzeggen

Zelf.nl-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van Zelf.nl.

Over Zelf.nl

Zelf.nl bestaat sinds 2008, via deze verzekeraar kun je snel en simpel producten afsluiten. Zelf.nl is een initiatief van Proteq.nl, onderdeel van de beursgenoteerde financiele dienstverlener SNS Reaal. Zelf.nl biedt verzekeringen aan op het gebied van motorrijtuigen (auto), rechtsbijstand, aansprakelijkheid, reizen, wonen en ongevallen.

 

Contactgegevens Zelf.nl

Telefoon (072) 5180 160
E-mail info@zelf.nl
Adres Postbus 600
1800 AP Alkmaar