! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Zilveren Kruis Achmea reisverzekering

Zilveren Kruis Achmea-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een Zilveren Kruis Achmea-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de Kruidvat-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een Zilveren Kruis Achmeadoorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Zilveren Kruis Achmea-doorlopende reisverzekering opzeggen

Zilveren Kruis Achmea-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van Zilveren Kruis Achmea.

Over Zilveren Kruis

Zilveren Kruis behoort tot de zorgverzekeraars van Achmea, gebundeld in de divisie Zorg en Gezondheid. Achmea is met 5,5 miljoen verzekerden marktleider in Nederland op het gebied van zorgverzekeringen.

Zilveren Kruis heeft ruim 2,5 miljoen verzekerden. Zilveren Kruis biedt naast individuele verzekeringen ook collectieve verzekeringen. Deze verzekeraar is de grootste collectieve zorgverzekeraar van Nederland.

 

Contactgegevens Zilveren Kruis

Telefoon (071) 75100 52
Online Contact
Website https://www.zilverenkruis.nl/
Adres Zilveren Kruis Achmea
Postbus 444
2300 AK Leiden