icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief Scheerapparaten

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Scheerapparaten.


2018

Nieuws | 28 maart 2018

Terugroepactie baardtrimmer Lidl

Een bij de Lidl verkochte baardtrimmer van het merk Silvercrest wordt teruggeroepen in verband met brand- en ontploffingsgevaar.

2017

Eerste indruk | 6 september 2017

Philips Lumea Prestige IPL ontharingsapparaat

Philips introduceert de Lumea Prestige. Dit IPL ontharingsapparaat scant voor gebruik je huid en past daar de lichtsterkte op aan.

Eerste indruk | 17 maart 2017

Philips OneBlade - nieuw scheersysteem

De OneBlade van Philips is een handig apparaatje. Handzaam en effectief. Het grote nadeel is de hoge kosten voor de navulmesjes.

2016

Nieuws | 9 september 2016

Philips komt met nieuw scheersysteem: OneBlade

Op de IFA in Berlijn, één van de grootste 'consumer electronics' beurzen ter wereld, lanceerde Philips de OneBlade: een nieuw scheersysteem dat trimt en scheert.

Eerste indruk | 11 augustus 2016

Philips BT7210 baardtrimmer

Scheren en trimmen van gezichtshaar zorgt voor vervelende haartjes alom. De oplossing volgens Philips: een baardtrimmer met afzuigsysteem dat losse haartjes in de trimmer opvangt.

12 april 2016

Hoe wij scheerapparaten testen

We testen scheerapparaten van de populairste merken, waaronder natuurlijk Braun en Philips. We keken naar de accu en we lieten 50 mannen alle scheerapparaten testen.

21 maart 2016

Archief Scheerapparaten

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Scheerapparaten.

21 maart 2016

Scheerapparaat kopen: waar let je op?

Bij het kopen van een scheerapparaat komt aardig wat kijken. Jouw persoonlijke manier van scheren is belangrijk voor de keuze die je maakt. Denk aan het soort scheersysteem, de manier waarop je het schoonmaakt, maar ook de oplaadmogelijkheden of extra trimmertjes.

21 maart 2016

Gebruikstips voor je scheerapparaat

Is het beter om met een scheermes of een scheerapparaat scheren? En hoe maak je eigenlijk een scheerapparaat schoon? Ook vertellen we je wat je moet doen als je scheerapparaat kapot gaat. En je komt tot het beste scheerresultaat met een paar tips.

2014

5 mei 2014

Reparatie of afdanken

Kleine apparaten in de prullenbak gooien is niet goed voor het milieu. Wij geven informatie over een aantal betere oplossingen.

2013

Nieuws | 4 september 2013

Scheerapparaten in de test

Binnenkort worden de testresultaten van een aantal scheerapparaten gepubliceerd.

2012

Eerste indruk | 7 mei 2012

Allure Kristalpad

De Allure Kristalpad is volgens de fabrikant een 'snelle en zachte manier om ongewenste haartjes te verwijderen'. Het is een soort schuurpapiertje waarmee je - door een draaiende beweging te maken - haartjes verwijdert.

2011

Eerste indruk | 20 december 2011

Vier lichtflits-ontharingsapparaten

Philips Lumea, Remington i-light IPL5000, Silk’n SensEpil en Silk’n Flash & Go zijn apparaten die met lichtflitsen ontharen. We hebben ze alle 4 geprobeerd.


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in