icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Consumentenbond Kiosk-app downloaden

Met de Consumentenbond Kiosk-app kun je de Consumentengids en de andere gidsen en boeken van de Consumentenbond digitaal lezen op je iPad, iPhone, Android-tablet of Android-smartphone. Je kunt de app gratis downloaden via de App Store (iPad en iPhone) en de Google Play Store (Android).  

Bijgewerkt op:1 maart 2018


Windows versie

Voorlopig is er geen Windows versie beschikbaar. Als we een Windows-versie gaan ontwikkelen, dan zullen we dat op deze plek kenbaar maken. Je kunt wel via onze reader in je browser de volledige Kiosk gebruiken.

Melding: apparaat niet compatibel

Deze melding krijg je als je de Consumentenbond Kiosk-app wilt downloaden op een Android-smartphone met een oudere versie van Android. De Consumentenbond Kiosk is ontworpen voor Android-tablets en smartphones vanaf versie 4.0. Misschien kun je je toestel wel updaten naar Android 4.0 of nieuwer. Ga hiervoor in je telefoon naar Instellingen > Apparaatinfo > Systeemupdates (de exacte menuroute kan per toestel iets afwijken).

Waarom kun je de app niet downloaden op een iPad 1?

Op de iPad 1 kun je van veel apps niet meer de nieuwste versies downloaden (die zijn gemaakt voor iOS 7) en Apple biedt gebruikers van een ouder besturingssysteem (iOS 5, dat op de iPad 1 draait) niet meer de mogelijkheid om in plaats daarvan een oude versie te downloaden.

Kun je boeken of gidsen op een andere tablet of smartphone downloaden?

Mocht je toestel onverhoopt defect raken, wordt hij bijvoorbeeld gestolen of wil je gewoon je documenten lezen op een andere tablet of smartphone? Download de app op het andere apparaat en log in met je Consumentenbond Kiosk-account, of ga via je browser naar onze reader en log daar in. Via de menu-optie 'Mijn account' zie je alle boeken en bladen die je hebt gekocht of waar je als abonnee recht op hebt. Klik op de knop 'Opnieuw versturen' rechts van de uitgave die je wilt hebben. Binnen enkele minuten verschijnen de publicaties waar je recht op hebt in het startscherm onder 'Mijn Leestafel'.