icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Inloggen op de Consumentenbond Kiosk-app

Als gidsabonnee kun je gewoon met je Consumentenbond inlogaccount inloggen op de Consumentenbond Kiosk-app. Heb je geen gidsabonnement? Dan kun je eenvoudig een Consumentenbond Kiosk-account aanmaken.

Bijgewerkt op:1 maart 2018


Browserversie Kiosk-app niet beschikbaar

Helaas is de leverancier van onze Kiosk-app onverwacht failliet gegaan. Hierdoor werkt de browserversie niet meer. Voor nu kun je alleen gebruikmaken van de app op mobiel en/of tablet.

Onduidelijkheid 

Het is nog onduidelijk of het bedrijf een doorstart kan maken. Daardoor weten we nog niet of de browserversie weer online zal gaan en wat er met de Kiosk-app gaat gebeuren. We zijn momenteel hard aan het werk om zo snel mogelijk met een alternatief te komen.

Vragen

Kun je tijdschriften niet op mobiel of tablet lezen? Neem dan contact op met onze service-afdeling via het contactformulier of per telefoon: 070 - 445 45 45. Zij zullen zorgen dat je de digitale tijdschriften alsnog krijgt.

Onze excuses voor het ongemak. Zodra wij een oplossing hebben, zullen we hierover berichten.

Hoe kun je inloggen?

Je hebt een abonnement op een gids van de Consumentenbond
In de nieuwste versie van de app gaat dat als volgt:

  • Kies in het startscherm in het menu linksboven (3 streepjes) voor de optie Inloggen.
  • Kies bij type account voor Consumentenbond-account (en niet: Kiosk-account).
  • Vul je gegevens in waarmee je ook inlogt op de website van de Consumentenbond.

Als je ingelogd bent, verschijnt bovenin het scherm 'Mijn leestafel', met daaronder in een blauwe strook de nieuwste uitgaven van je abonnement en eventuele uitgaven die je gekocht hebt, en de publicaties die je het laatst gelezen hebt.

Als een omslag halftransparant is, wil dat zeggen dat die nog niet gedownload is. Tik erop om hem te downloaden.

Is dit de eerste keer dat je inlogt? Dan ontvang je het laatstverschenen tijdschrift en voorgaande edities tot het moment dat je abonnee werd (tot maximaal 1 jaar terug).

Je hebt een gidsabonnement, maar geen inloggegevens voor Consumentenbond.nl
Dan kun je een inlogaccount maken op Consumentenbond.nl

Je hebt een gidsabonnement, en je hebt een Consumentenbond Kiosk-account
Dan kun je zelf kiezen of je inlogt met je Consumentenbond-inloggegevens of met je Consumentenbond Kiosk-account.

Je hebt geen abonnement op een gids van de Consumentenbond
Na de registratie ontvang je via e-mail de inloggegevens voor de Consumentenbond Kiosk. De eerste keer logt het systeem je automatisch in. In principe blijf je altijd ingelogd, tenzij je zelf uitlogt. Let op: klik binnen 3 dagen op de link in de bevestigingsmail om het account te kunnen blijven gebruiken.

Let er bij het inloggen op dat je kiest voor 'Kiosk-account', en niet voor 'Consumentenbond-account'.

Problemen met inloggen

Je kunt niet inloggen met mijn Consumentenbond-inloggegevens voor abonnees
Probeer eerst of je wel kunt inloggen met je inloggegevens op de website van de Consumentenbond. Als je inloggegevens correct zijn en het lukt toch niet, stuur dan een e-mail naar cbkiosk@consumentenbond.nl.

Kun je niet inloggen op de website van de Consumentenbond? Op de website kun je je wachtwoord opvragen als je die vergeten bent. Je krijgt dan een e-mail met daarin een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Je kunt niet inloggen met Consumentenbond Kiosk-inloggegevens
Let op: als gidsabonnee kun je ook direct inloggen met de Consumentenbond-inloggegevens (zie boven).

Ben je geen lid en heb je een Consumentenbond Kiosk-account (dus geen Consumentenbond-inlogaccount voor abonnees), maar lukt het niet om in te loggen? Probeer dan eerst in te loggen op www.tablisto.nl, Consumentenbond Kiosk maakt gebruik van deze applicatie. Lukt het daar wel, verwijder dan de Consumentenbond Kiosk-app van je tablet en installeer hem opnieuw. Lukt het niet, vraag dan een nieuw wachtwoord aan via de website van Tablisto. Je krijgt dan een e-mail met een link. Als je daarop klikt, kun je een nieuw wachtwoord kiezen.

Wachtwoord vergeten

Je kunt je wachtwoord voor de website van de Consumentenbond opnieuw aanmaken via de pagina wachtwoord vergeten. Je ontvangt dan een e-mail met je huidige gebruikersnaam en de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Heb je geen gidsabonnement en heb je een Consumentenbond Kiosk-account? Maak dan een nieuw wachtwoord aan.

Wachtwoord of e-mailadres wijzigen

Maak je gebruik van de Consumentenbond Kiosk-app met je Consumentenbond-inloggegevens? Op onze website kun je je e-mailadres of wachtwoord wijzigen.

Hier kun je je gegevens wijzigen. Na het opslaan van de wijziging ontvang je een e-mail om de wijziging te bevestigen. Pas na bevestiging is de wijziging definitief. Log daarna opnieuw in op de app met je nieuwe e-mailadres en/of wachtwoord.

Heb je een Consumentenbond Kiosk-account? Stuur dan een aanvraag voor een nieuw e-mailadres via de website van Tablisto, Consumentenbond Kiosk maakt gebruik van deze applicatie. Helaas is het (nog) niet mogelijk om van een Consumentenbond Kiosk-account het wachtwoord te wijzigen. Je kunt wel een nieuw wachtwoord opvragen, mocht je het kwijt zijn (zie hierboven bij 'Wachtwoord vergeten').

Artikelen binnen Vergelijkers en apps

Alle artikelen