! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Veelgestelde vragen Online Reader

Kijk of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat. 

Bijgewerkt op:21 augustus 2019


Wat is de Online Reader?

Met de Consumentenbond Reader kun je de Consumentengids en de andere gidsen en boeken van de Consumentenbond lezen op je tablet, smartphone of op je pc. Heb je een abonnement op een tijdschrift van de Consumentenbond? Dan zijn die uitgaven gratis digitaal voor jou beschikbaar.

Hoe gebruik ik de Reader?

Ga naar de Online Reader. Om toegang te krijgen, moet je een Consumentenbond-account hebben. Hiermee kun je inloggen. Daarna zijn de uitgaven waar je recht op hebt beschikbaar.

Heb je nog geen account? Maak dan een Consumentenbond-account aan.

Wat is Mijn Reader?

Hier staan alle publicaties waar jij recht op hebt. Dat zijn de boeken die je hebt gekocht en tijdschriften waar je een abonnement op hebt.

Je kunt tijdschriften via de Online Reader lezen zolang je een abonnement of lidmaatschap hebt. Heb je een abonnement op bijvoorbeeld de Gezondgids en zeg je die op? Dan kun je de Gezondgids niet meer online lezen. Zeg je het lidmaatschap op waarmee je recht had op de papieren Consumentengids of de digitale variant? Dan is het ook niet meer mogelijk om de Consumentengids online te lezen.

Kan ik ook een digitaal abonnement nemen?

Ja, het is mogelijk om onze gidsen alleen digitaal in de Consumentenbond Reader te ontvangen. Ga voor de mogelijkheden naar de webwinkel.

Waar zijn mijn eerder gekochte publicaties?

Zijn tijdschriften of boeken die je eerder hebt gekocht niet zichtbaar in de Reader? Neem dan contact op met onze klantenservice via 070 - 445 45 45.

Geef je lidnummer en de gekochte titels door. Dan zorgen we dat deze zo snel mogelijk aan je archief worden toegevoegd. Laat hierbij weten of je deze publicaties via onze webwinkel of via de Kiosk app hebt aangeschaft.

Kan ik de publicaties ook uitprinten of downloaden?

Nee, dat kan niet. De publicaties zijn alleen online te lezen. 

Artikelen binnen Vergelijkers en apps

Alle artikelen