icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief Slimme apparaten in en om je huis

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Slimme apparaten in en om je huis.


2017

Eerste indruk | 22 december 2017

Philips uGrow

Philips uGrow is een app waarin je alle gegevens van je baby kunt bijhouden, van slaapritme en voedingen tot temperatuur. Je sluit er ook een slimme babymonitor en oorthermometer op aan. De gegevens worden automatisch in de app gezet.

27 november 2017

Wat is Blockchain?

Blockchain wordt wel de grootste uitvinding sinds die van het internet genoemd. Steeds meer bedrijven verkennen de mogelijkheden van deze technologie. Wat is Blockchain en wat kunnen we ervan verwachten?

Nieuws | 17 oktober 2017

Veiligheidslekken in gps-horloges kinderen

Volgens de Noorse Consumentenbond is een aantal gps-horloges voor kinderen zeer slecht beveiligd. Vreemden kunnen de controle overnemen en kinderen volgen en afluisteren.

Nieuws | 16 oktober 2017

Huisbaasje geeft grip op energie-uitgaven

Energiedienst Huisbaasje van de Consumentenbond helpt consumenten om grip te krijgen op hun energierekening. Het meet het stroomverbruik en geeft via een app persoonlijke tips om energie te besparen.

Nieuws | 24 augustus 2017

Sonos verplicht acceptatie gebruikersvoorwaarden

Speakerfabrikant Sonos heeft de privacyvoorwaarden van haar producten en diensten gewijzigd. Gebruikers moeten de nieuwe voorwaarden accepteren voor een goede werking van hun speaker.

Eerste indruk | 26 juli 2017

Somfy One

De Somfy One is een ip-camera die behoorlijk wat lawaai kan produceren als er beweging wordt gedetecteerd. Hoe werkt het en welke accessoires heb je nodig?

Eerste indruk | 25 juli 2017

Nest Cam IQ

De Nest Cam IQ is een nieuwe beveiligingscamera van Google Nest. Hij levert betere beeld- en geluidskwaliteit, maar is een stuk duurder dan de andere Nest camera’s. Is hij het geld waard?

Eerste indruk | 7 juli 2017

Humax TV+ H3

Met de Humax TV+ H3 mediaspeler kun je onder meer Netflix en NPO bekijken. Voegt zo’n smart kastje iets toe?

Eerste indruk | 31 mei 2017

HP Instant Ink

Inkt is een noodzakelijk kwaad dat tot hoge kosten en veel frustratie lijdt. HP wil daar verandering in brengen met een abonnementsmodel met 50, 100 of 300 afdrukken per maand.

Eerste indruk | 25 mei 2017

Canon PIXMA G3500

Canons antwoord op de EcoTank van Epson: een printer met grote inkttanks waar je lang mee vooruit kunt. Geen gedoe meer met losse cartridges die vervangen moeten worden.

13 april 2017

Slimme huishoudelijke apparaten

Tijd heb je niet meer nodig voor het huishouden: met één seintje doen je slimme apparaten het allemaal zelf. 

11 april 2017

Slimme baby- en kinderproducten

Slimme apparaten zijn er ook om je kinderen te vermaken of in de gaten te houden. Bijvoorbeeld slimme babyfoons, speciale tablets voor kinderen en gps-trackers.

11 april 2017

Slimme gezondheidsproducten

Slimme apparaten kunnen je helpen met gezond blijven. Je meet activiteit, slaat de gegevens op in een app en je krijgt direct feedback.

11 april 2017

Slim onderweg

Nooit meer je auto kwijt en navigeren zonder smartphone: slimme oplossingen voor onderweg.

11 april 2017

Energie

Een slimme thermostaat en een slimme energiemeter: je verwarming staat alleen aan als je thuis bent en je bespaart energie. Althans, dat zeggen de fabrikanten.

11 april 2017

Huisautomatisering

Met slimme speakers luister je niet alleen muziek, maar krijgt je ook antwoord op je vragen en hoor je het laatste nieuws. Of je bedient er je andere slimme apparaten mee.

7 april 2017

Slimme apparaten: waar let je op?

Bij slimme apparaten moet je letten op: gebruiksgemak, veiligheid, privacy, samenwerking en levensduur.

Eerste indruk | 7 april 2017

Ikea Trådfri

Ikea introduceert in april de Trådfri-serie; een 'smart lighting collectie' waarmee je ledlampen draadloos op afstand kunt bedienen. Dit kan bijvoorbeeld met een losse dimmer en via een app op je smartphone.

31 maart 2017

Slimme apparaten in ontwikkeling

De ontwikkelingen op het gebied van slimme apparaten gaan razend snel. Al 3 op de 10 Nederlandse huishoudens hebben 1 of meerdere slimme apparaten. Dat wordt alleen maar meer. Waar gaat dit heen?


Filter op artikelen

Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in