icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Check de Vlucht Claim Service |

Compensatie tot €600 per persoon.

VluchtClaimService

Slim onderweg

Nooit meer je auto kwijt en navigeren zonder smartphone: slimme oplossingen voor onderweg.
route-fiets

Snel naar:


Auto

Het duurt nog wel even voordat je een zelfrijdende auto kan laten voorrijden. Maar ondertussen wordt de auto wel steeds slimmer. Hij geeft inzicht in je rijgedrag. En hij is makkelijk terug te vinden als je hem kwijt bent in de parkeergarage.

Lees meer over inzicht in je rijgedrag

Fiets

's Morgens parkeer je je fiets in de stalling, 's avonds staat hij vaak ingebouwd door andere exemplaren. Een slimme fiets vind je ook dan makkelijk terug. Vergeten op slot te zetten? Geen probleem, dat kan ook op afstand.

Meer over de slimme fiets

Wandelen

Wandelschoenen zijn nou niet bepaald de categorie elektronica. Toch kun je ze slim maken. Dan wijzen ze je de weg, zonder dat je constant op je smartphone kijkt. Handig? Of toch te vergezocht?

Lees meer over slimme wandelschoenen

Nieuw & interessant

 • somfy-one-ip-camera-eerste-indruk
  Eerste indruk  |  26 jul.

  Somfy One

  De Somfy One is een ip-camera die behoorlijk wat lawaai kan produceren als er beweging wordt gedetecteerd. Hoe werkt het en welke accessoires heb je nodig?
 • Ikea-CB
  Eerste indruk  |  7 apr.

  Ikea Trådfri

  Ikea introduceert in april de Trådfri-serie; een 'smart lighting collectie' waarmee je ledlampen draadloos op afstand kunt bedienen. Dit kan bijvoorbeeld met een losse dimmer en via een app op je smartphone.
    4 reacties
 • Eerste indruk wasmachine app
  Eerste indruk  |  27 mrt.

  Home Connect app

  Met de Home Connect-app van BSH kun je verschillende modellen wasmachines van Bosch en Siemens met je smartphone bedienen. Hoe eenvoudig werkt het?
 • Eerste-indruk-energie-homewizardpakket
  Eerste indruk  |  23 jan.

  HomeWizard pakket

  Inmiddels bekend van tv commercials is HomeWizard, het Nederlandse bedrijf voor huisautomatisering. Het HomeWizard-kastje kan communiceren met bestaande draadloze apparatuur van onder meer KlikAanKlikUit, Foscam en Elro. Met de website, iOS of Android-app bedien je die apparaten op één plek.
    25 reacties