icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Van hypotheek tot verhuisdoos |

Stap voor stap naar je nieuwe huis

icoon nieuw huis

Slimme elektronica

Van smart tv tot fotocamera met wifi en smartwatch: alles over slimme elektronica. Hoe werkt het? Is het handig en wat kun je er allemaal mee?
afstandsbediening smart tv

Slim tv-kijken

Een smart tv is verbonden met internet. Er staan apps op waarmee je programma's of films kunt kijken wanneer het jou uitkomt: content on demand dus.

Om je tv op deze manier te kunnen gebruiken, moet je wel akkoord gaan met nogal uitgebreide privacyverklaringen. Soms zo uitgebreid dat je niet goed weet waarmee je nu eigenlijk akkoord gaat.

Lees meer over smart tv's

Smartwatches

Een smartwatch kan veel meer dan een normaal horloge. Zo kan het apparaat informatie ontvangen van en versturen naar je smartphone. En het kan jouw gedrag in de gaten houden. Dat wil zeggen: je stappen tellen en soms je hartslag meten.

Lees wat een smartwatch nog meer kan en hoe je de juiste kiest

Fotocamera's met wifi

In het buitenland vanaf je camera een paar leuke foto’s delen met familie in Nederland. Met sommige camera's kan het, maar er zijn meestal wel beperkingen.

Het aantal internetlocaties dat je kunt benaderen is meestal beperkt tot een speciale website van het cameramerk en eventueel Facebook, of Flickr.

Bekijk de mogelijkheden van een camera met wifi

Nieuwste artikelen

Nieuw & interessant

 • somfy-one-ip-camera-eerste-indruk
  Eerste indruk  |  26 jul.

  Somfy One

  De Somfy One is een ip-camera die behoorlijk wat lawaai kan produceren als er beweging wordt gedetecteerd. Hoe werkt het en welke accessoires heb je nodig?
 • Ikea-CB
  Eerste indruk  |  7 apr.

  Ikea Trådfri

  Ikea introduceert in april de Trådfri-serie; een 'smart lighting collectie' waarmee je ledlampen draadloos op afstand kunt bedienen. Dit kan bijvoorbeeld met een losse dimmer en via een app op je smartphone.
    4 reacties
 • Eerste indruk wasmachine app
  Eerste indruk  |  27 mrt.

  Home Connect app

  Met de Home Connect-app van BSH kun je verschillende modellen wasmachines van Bosch en Siemens met je smartphone bedienen. Hoe eenvoudig werkt het?