icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Microsoft neemt Skype over

Nieuws
|
Voor een gigabedrag van 8,5 miljard dollar is Microsoft de nieuwe eigenaar van Skype. Via Skype kunnen mensen via internet wereldwijd gratis met elkaar communiceren, met of zonder beeld.

Gepubliceerd op: 11 mei 2011

Microsoft zal de videochatdienst doortrekken naar Microsoft-producten als de Xbox, Kinect, Windows Phone, Outlook en vele Windows-apparaten. Zo kunnen gebruikers via deze mogelijkheden via Skype communiceren met andere gebruikers. Ook zal Skype verder worden ontwikkeld voor niet Microsoftplatformen (bijvoorbeeld de apps voor iPhone, Android en Symbian, maar ook Skype voor Mac OS X en Linux en tv-varianten voor Panasonic en Samsung). 

De overname van Skype is Microsofts grootste overname ooit. 

Bron: Nu.nl

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.