icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Schermentekort Samsung deels opgelost

Nieuws
|
Bij telefoonreparateurs was sinds afgelopen zomer een tekort aan AMOLED-schermen, zoals te vinden in de S7 Edge, Samsungs topmodel smartphone. Dat is nu deels opgelost.
peter kulche

Peter Kulche , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 15 december 2016

Samsung Galaxy S7 Edge

Consumenten kregen te horen dat reparatie van hun S7 en S7 Edge door het tekort aan schermen niet mogelijk was. Wie zijn telefoon naar Samsungs voornaamste reparateur Dynafix had gestuurd, moest bovendien €60 onderzoekskosten betalen om zijn niet te repareren toestel terug te krijgen. Absurd natuurlijk.

Inmiddels meldt Samsung Nederland dat het schermentekort is opgelost voor de S7 en S7 Edge en zegt bovendien ‘de communicatie’ rond reparaties te verbeteren. Ook zou Dynafix voor zijn diagnose vanaf nu ‘slechts’ €15 rekenen als er weer een onderdelentekort speelt.

Lees ook: Gebruikstips voor je smartphone

Nieuwste artikelen

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.