icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Knab lokt spaarders met gratis basispakket

Nieuws | Bij Knab kun je nu ook sparen zónder verplichte betaalrekening van €15 per maand. Met het gratis Knab Basispakket kun je maximaal €50.000 spaargeld stallen, maar alleen op een Knab Flexibel Spaarrekening (1,8% rente).
Rien Meijer
Rien Meijer

Expert Geld & Verzekering

Gepubliceerd op:  24 oktober 2013


Voor het aantrekkelijkere Kwartaal Sparen (2,1% rente over geld dat er een heel kwartaal op staat) moet nog steeds betaald worden: €5 of €15 per maand, afhankelijk van het gekozen pakket. 

‘Knap duur’

De Consumentenbond omschreef de Aegon-dochter bij de lancering, ruim een jaar geleden, als ‘knap duur’. Knab biedt weliswaar extra’s aan, zoals een financiële planningstool, maar daar betaal je ook voor als je ze niet gebruikt. Met de introductie van Knab Basis gooit de bank het nu dus over een andere boeg.

Kennismaking

‘Kennismaken met Knab’, noemt de bank het zelf. Na het overboeken van je spaargeld is het blijkbaar de bedoeling dat je meer diensten afneemt.  Dit kan met Knab Plus (sparen, betalen en beleggen) voor €5 per maand, of Premium (met als extraatje een financiële planningstool) voor € 15 per maand. Bij deze betaalde pakketten geldt geen maximum spaarbedrag.