icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

N-N nestelt zich in top spaarmarkt

Nieuws | Met de vandaag (6 juni 2013) geïntroduceerde internetspaarrekening nestelt Nationale-Nederlanden zich in één klap in de kopgroep van de Nederlandse spaarmarkt. Met een rente van 1,95% hoeft N-N alleen Knab van collega-verzekeraar Aegon (2,00%) voor zich te dulden.
Rien Meijer
Rien Meijer

Expert Geld & Verzekering

Gepubliceerd op:  6 juni 2013


Echter, bij Knab ben je als klant altijd €15 per maand kwijt. De Belgische Argenta Spaarbank verlaagde haar tarieven eerder deze week en biedt nu ook 1,95%. Andere banken die een hogere rente bieden, verbinden daaraan voorwaarden. Tegoeden bij Nationale-Nederlanden zijn dagelijks vrij opneembaar.

Nationale-Nederlanden, dat zich aan het losmaken is van moederconcern ING, bood tot dusver alleen bankspaarproducten. Naast internetsparen lanceerde de gewezen verzekeraar nu ook een reeks termijndeposito’s, met looptijden van 1 tot en met 10 jaar. Met de  rente – variërend van 1,9 tot 3,5% – is Nationale-Nederlanden op dit moment alleen met de langere looptijden concurrerend. Bekijk het actuele overzicht van alle spaar- en depositorentes.  

Bron: Nationale-Nederlanden/Consumentenbond