icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Gebruikstips

Sporthorloge gebruikstips

Haal meer uit je sporthorloge met onze gebruikstips. Update de bijbehorende app en lees wat je kunt doen als je zelf al een losse hartslagmeter hebt.

Stefan Vrijdag
Stefan Vrijdag

Expert Elektronica


1
Koppelen aan een losse hartslagmeter

De meeste sporthorloges hebben een ingebouwde hartslagmeter. Als je tevreden bent over je eigen hartslagmeter dan kun je die wellicht koppelen aan een sporthorloge. In onze vergelijker van sporthorloges zie je welke sporthorloges je kunt koppelen aan een losse hartslagmeter. Je hebt niet meteen de duurste modellen nodig, dat zie je in ons overzicht van beste goedkope stappentellers. Hier vind je een aantal sporthorloges tot maximaal €100, met hartslagmeter. 

smart watch hartmeter app

2
Check de laatste update van de bijbehorende app

Om optimaal gebruik te kunnen maken van je sporthorloge, is het belangrijk om te controleren of de nieuwste versie van de bijbehorende app op je telefoon staat. Je sporthorloge en smartphone zijn via bluetooth met elkaar verbonden. Je smartphone updatet 'automatisch' je sporthorloge als je de recenste update van de app zoekt en downloadt in Google Play (voor Android-toestellen) of de Appstore van Apple.

privacy-activity-trackers-sporthorloges-telefoon