icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Vers getest: hardloophorloges van Suunto en Garmin

We hebben 2 nieuwe sporthorloges getest: de Suunto Spartan Trainer Wrist HR en de Garmin Forerunner 935. Deze horloges zijn zeer geschikt om je hardloopprestaties te meten. 
Stefan Vrijdag
Stefan Vrijdag

Expert Elektronica

Gepubliceerd op:  9 februari 2018

sporthorloge-hardlopen-meten

Met de Suunto Spartan Trainer Wrist HR en de Garmin Forerunner 935 kun je heel goed trainen voor een hardloopwedstrijd. Deze hardloophorloges hebben gps om je trainingsrondes goed vast te leggen. Op het scherm zie je tijdens het lopen welke afstand je hebt afgelegd en in welk tempo je loopt. Na het lopen kun je via een app op je smartphone zien welke route je hebt afgelegd en hoe snel je hebt gelopen.

Hartslagmeter

Een hartslagmeter is essentieel voor een goed hardloophorloge. Zowel de Suunto als de Garmin meten je hartslag via de pols. Beide horloges doen dit zeer nauwkeurig. Met een hartslagmeter krijg je een goed beeld van je conditie en kun je nauwgezet trainen voor een bepaald doel. Bekijk de bijzonderheden per hardloophorloge.

Suunto Spartan Trainer Wrist HR

  • Kleurenscherm met resolutie van 218 x 218 pixels
  • Ook geschikt voor trailrunning: met de ‘breadcrumb view’ vind je de weg terug in het bos
  • Accuduur: 10 dagen

Garmin Forerunner 935

  • Kleurenscherm met resolutie van 240 x 240 pixels

  • Meet rondetijd en rondetempo en geeft hartslagzones aan

  • Accuduur: 20 dagen

Bekijk de vergelijker om te zien hoe de Suunto Spartan Trainer Wrist HR en de Garmin Forerunner 935 en andere hardloophorloges scoren in de test. 

Meer weten: