icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Wat zegt de prijs van een stoomreiniger?

Bart Lucassen
Bart Lucassen

Expert Woning & Huishouden

Gepubliceerd op:  23 april 2013


stoomreiniger - model stofzuigerDe prijs van een stoomreiniger is afhankelijk van het formaat en de functionaliteiten. Een simpele handstoomreiniger heb je al voor een paar tientjes, maar een stoomreiniger met een flink waterreservoir waar je de vloer mee kunt schoonmaken, gaat je waarschijnlijk een paar honderd euro kosten. Bedenk van te voren goed wat je met je nieuwe stoomreiniger wilt doen en aan welke eisen hij moet voldoen. En vergelijk de prijzen van stoomreinigers.

De productvergelijker van de Consumentenbond maakt voor de dagelijkse update gebruik van webwinkelinformatie, waaronder voorraadstatus en prijzen van Kieskeurig.nl. Consumenten kunnen daardoor in ongeveer 70 populaire productgroepen de prijzen van zo'n 500 webwinkels met elkaar vergelijken.

De Consumentenbond vermeldt op de website welke online winkels het Thuiswinkel Waarborg of het Webshop Keurmerk hebben. Deze keurmerken hebben tweezijdige algemene voorwaarden afgesloten met de Consumentenbond en zijn aangesloten bij De Geschillencommissie.

Vergelijk stoomreinigers

Vergelijk stoomreinigers