icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Zorgeloos duurzaam wonen

Jouw hulp naar een duurzaam huis.

Gratis Huisscan & Advies

Ontdek in 2 minuten de slimste verbeteringen aan jouw huis.

Dit is een dienst van onze partner homeQgo waarop hun voorwaarden van toepassing zijn. Als je je aanmeldt, geef je toestemming om je gegevens ook met homeQgo te delen. Zij gebruiken deze alleen voor de scan en het versturen van aangevraagde offertes. Lees de privacyverklaringen van homeQgo en de Consumentenbond.

Doe de Huisscan bij homeQgo
 • Vrijblijvend persoonlijk advies
 • Scherp aanbod per maatregel
 • Altijd een erkende installateur

Zo werkt het

Jouw hulp naar een duurzaam huis.
 • huisscan-offerte-1200x800px

  1- Huisscan & Offerte

  Je doet de Huisscan in 2 minuten. Onze partner homeQgo maakt online een 3D-model van je huis en berekent de slimste oplossingen. Inclusief echte prijzen, besparingen en subsidies.

   

 • check-thuis-1200x800px

  2 - Check bij jou thuis

  Ben je akkoord met de offerte? Voor de meeste producten doet een erkende installateur nog een laatste check bij je thuis. Zo ben je verzekerd van maatwerk.

 • installatie_1200x800px

  3 - Vakkundige installatie

  Je kiest zelf een geschikte datum voor de installatie. De installateur plaatst jouw duurzame product zo snel mogelijk. Liefst op 1 dag.

Duurzaam wonen goed geregeld

Je woning verduurzamen werkt. Je krijgt meer comfort, bespaart uiteindelijk serieus geld en draagt bij aan een betere wereld. En je woning wordt ook nog eens meer waard.

Wij vinden verduurzamen dan ook een belangrijk onderwerp. En willen dat consumenten goed worden geholpen bij deze, vaak moeilijke, keuzes. Daar stellen wij strenge eisen aan, waaraan onze partner en hun installateurs voldoen.

 

 

 • Onze partner homeQgo

  De missie van homeQgo is om het verduurzamen van je huis zo makkelijk mogelijk te maken. Sinds 2018 werkt onze partner daar vol passie aan, met een team van experts op het gebied van bouwkunde, technologie en duurzaamheid.

   

  Wij vinden ook dat het verduurzamen van je huis makkelijk moet zijn. Daarom hebben we een betrouwbare, goede partner gezocht met dezelfde overtuiging. Dat is homeQgo.

 • homeQgo_logo-grijs_1200x400px

Doe de Huisscan

De eerste stap naar een duurzaam huis

Wil je ook een duurzamer huis, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of je nu wilt besparen op je maandlasten, of je wooncomfort wilt verbeteren. Er is altijd een oplossing die bij jou past.

In 2 minuten inzicht in jouw situatie

Met de Huisscan van onze partner homeQgo weet je binnen 2 minuten hoe je jouw huis kunt verduurzamen. Waar wacht je nog op?
 

Start Huisscan

Veelgestelde vragen

Lees meer over verduurzaming