icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Een nieuw huis, een nieuw avontuur

Adil en Laura kochten hun eerste huis. Bij een nieuw huis moet er veel geregeld worden. Speciaal voor een videoreeks volgen wij hen in alle stappen. Van het afsluiten van de hypotheek, het regelen van verzekeringen tot de verhuizing. Kijk je mee?

 • even-voorstellen-3

  Adil en Laura

  Even voorstellen. Wie zijn Adil en Laura? Waarom gaan zij verhuizen en wat moeten zij regelen voor hun nieuwe huis?

 • hypotheek

  Hypotheek

  Het regelen van de hypotheek is voor velen een hele puzzel. Ook Adil en Laura zoeken hun weg. Waar begin je en welke hypotheekvorm past bij je situatie?

 • verzekering

  Verzekeringen

  Welke verzekeringen hebben Adil en Laura al en welke verzekeringen hebben zij nodig voor hun koophuis? Kortom, waar letten ze op?

 • alles-in-een

  Alles-in-1: internet, TV en telefonie

  Ook in het nieuwe huis willen Adil en Laura graag internetten, tv kijken en bellen. Past het huidige abonnement nog bij hun wensen of willen ze overstappen?  

 • nieuwe-spullen-kopen

  Nieuwe spullen kopen

  Voor een nieuw huis koop je vaak nieuwe spullen als een wasmachine, droger en een stofzuiger. Ook Adil en Laura zijn toe aan nieuwe apparaten. Waar letten zij op?

 • verhuizen

  De verhuizing

  Zelf doen of je laten verhuizen? Wij geven tips over het huren van een verhuisbusje, een verhuisbedrijf en de beste verhuisdoos. Waar kiezen Adil en Laura voor?

Ga je ook verhuizen?

Bekijk onze verhuischecklist.