icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
tips-voor-goedkope-vakantie-header.jpg

Tips voor een goedkope vakantie

Reizen, verblijf, eten en drinken, uitstapjes. De uitgaven tijdens een vakantie kunnen aardig oplopen. Gelukkig heb je veel mogelijkheden om de kosten te drukken. Voor een dubbeltje op de eerste rang zitten lukt niet altijd. Maar met onze tips ben je in elk geval goedkoper uit. 

Kees Verplanke

Kees Verplanke , Expert Auto, fiets en reizen Bijgewerkt op:10 april 2018


citytrip-dichtbijBoeken via reisbureaus

Bij reisbureaus barst het van de kortingen. Maar met de hoogste korting betaal je niet altijd de laagste prijs. Zie je door de bomen het bos meer? Lees dan onze tips over korting bij reisbureaus.

reizen-schipholGoedkoop vervoer

Prijzen van vliegtickets veranderen continue. Dat maakt vergelijken lastig. En dan moet je ook nog letten op vertrektijden, overstappen, en bijkomende kosten. Wij geven 8 tips voor een goedkoop vliegticket.

Met de trein op vakantie kan erg leuk zijn. Maar hoe kan je voordelig met de trein op vakantie? En, hoe kom je  zo voordelig mogelijk van het vliegveld op de plek van bestemming.

Een auto huren kan heel handig zijn. Maar ook duur uitpakken door onverwachte kosten. De huurprijs hangt af van allerlei zaken. Het type auto, het seizoen, de plaats waar je huurt, de aanbieder en de verzekeringen.

verzorgde-stedentripGoedkoop verblijf

Het internet staat vol met aanbiedingen voor goedkope hotelkamers. Maar waar krijg je de hoogste korting? En hoe zit het met de laagste prijsgarantie?

In veel steden kun je een ‘stadspas’ kopen voor musea en/of het openbaar vervoer. Handig, maar lang niet altijd de investering waard.

 

Vraag geld terug bij vertraging, annulering of overboeking

Met onze Vlucht Claim Service weet je snel of je in aanmerking komt voor compensatie bij vluchtvertraging. Dit geldt soms ook als je bent geweigerd om in te stappen of als je vlucht geannuleerd of omgeboekt is. De vergoeding kan oplopen tot €600 per persoon.

Check je vergoeding Hoe werkt het?

Artikel schade claim service

Nieuw & Interessant