icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Tips voor een goedkope vakantie

Reizen, verblijf, eten en drinken, uitstapjes. De uitgaven tijdens een vakantie kunnen aardig oplopen. Gelukkig heb je veel mogelijkheden om de kosten te drukken. Voor een dubbeltje op de eerste rang zitten lukt niet altijd. Maar met onze tips ben je in elk geval goedkoper uit. 

Bijgewerkt op:  10 april 2018

vakantie-goedkoop

Boeken via reisbureaus

Bij reisorganisaties barst het van de kortingen. Maar met de hoogste korting betaal je niet altijd de laagste prijs. Zie je door de bomen het bos meer? Lees onze tips.

Goedkoop vervoer

Voordelig vliegen

Ticketprijzen veranderen continue. Dat maakt vergelijken lastig. En dan moet je ook nog letten op vertrektijden, overstappen, en bijkomende kosten. Lees onze tips.

reizen-schiphol

Voordelig met de trein

Met de trein op vakantie kan erg leuk zijn. Maar hoe kom je aan de goedkoopste kaartjes? Lees onze tips.

Vervoer van vliegveld naar bestemming

Hoe kom je zo voordelig mogelijk van het vliegveld op de plek van bestemming? Neem je de bus, metro, trein of taxi? Of huur je een auto? Lees onze tips.

Goedkoop een auto hurencitytrip-dichtbij

Een auto huren kan heel handig zijn. Maar ook duur uitpakken door onverwachte kosten. De huurprijs hangt af van allerlei zaken. Het type auto, het seizoen, de plaats waar je huurt, de aanbieder en de verzekeringen. Lees onze tips.

Goedkoop verblijf

Goedkope hotelkamer

Het internet staat vol met aanbiedingen voor hotelkamers. Maar waar krijg je de hoogste korting? En hoe zit het met de laagste prijsgarantie? Lees onze tips. verzorgde-stedentrip

Stedentrips: stadspas voor vervoer en musea

In veel steden kun je een ‘stadspas’ kopen voor musea en/of het openbaar vervoer. Handig, maar lang niet altijd de investering waard. Lees onze tips.

 

Vraag geld terug bij vertraging, annulering of overboeking

Met onze Vlucht Claim Service weet je snel of je in aanmerking komt voor compensatie bij vluchtvertraging. Dit geldt soms ook als je bent geweigerd om in te stappen of als je vlucht geannuleerd of omgeboekt is. De vergoeding kan oplopen tot €600 per persoon.

Check je vergoeding Hoe werkt het?

Artikel schade claim service