icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Belastingaangifte indienen kan tot en met 2 april

Nieuws | Op 31 maart 2014 heeft de Belastingdienst (via Twitter) laten weten dat aangiftes inkomstenbelasting 2013 die op 1 of 2 april worden ingediend ook nog gelden als 'op tijd' ingediend. Dit in verband met technische problemen bij de Belastingdienst.
Asha Stuivenwold
Asha Stuivenwold

Expert Geld & Verzekering

Gepubliceerd op:  1 april 2014


Overigens hoef je ook zonder deze toezegging niet direct erg te wanhopen als de aangifte alsnog iets te laat de deur uitgaat. De kans dat je binnen een paar weken een boete voor te laat aangifte doen krijgt is nihil. Wel kan de renteregeling een goede reden zijn om de aangifte op tijd te doen. Al zal een paar dagen vetraging voor de meeste particulieren ook in dat opzicht geen groot nadeel teweeg brengen.

Opvallend is dat de interesse voor aangifte doen met het alternatieve aangifteprogramma van Bokkz de afgelopen dagen overweldigend was door het technische falen van het programma van de Belastingdienst. Onze eerste indruk over Bokkz werd duizenden keren geraadpleegd. Bokkz zelf geeft via Twitter aan gisteren goede zaken gedaan te hebben. 

Meer over de belastingaangifte:

Meer nieuws

Meer nieuws

Nieuw & interessant

 • Home tips voor alle toeslagen
  26 okt.

  Eindejaarstips 2017

  Specifieke tips voor oktober, november en december om op een vrij eenvoudige manier belasting te besparen of toeslagen veilig te stellen.
 • Fiscale-wijzigingen-2018
  13 feb.

  Fiscale wijzigingen

  In 2018 zijn er weer een aantal belastingwetten veranderd. Hier heb je last van of je profiteert ervan, en soms kun je er een beetje op inspelen. Check of de belangrijkste wetswijzigingen goed of slecht nieuws zijn voor jou.
 • belastinggids 2018
  Nieuws  |  18 jan.

  Alternatief voor Elsevier Belasting Almanak

  Ben je een trouwe afnemer van de consumentenuitgave van de Elsevier Belasting Almanak? Dan weet je misschien al dat dit boek per 2018 niet meer wordt uitgegeven. Gelukkig zijn er alternatieven.
 • kinderopvang-toeslag
  Nieuws  |  12 jan.

  Kinderopvangtoeslag peuterspeelzaal

  Gaat je kind naar de peuterspeelzaal? Kijk dan of je in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.