icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Van hypotheek tot verhuisdoos |

Stap voor stap naar je nieuwe huis.

icoon nieuw huis

Belastingaangifte indienen kan tot en met 2 april

Nieuws | Op 31 maart 2014 heeft de Belastingdienst (via Twitter) laten weten dat aangiftes inkomstenbelasting 2013 die op 1 of 2 april worden ingediend ook nog gelden als 'op tijd' ingediend. Dit in verband met technische problemen bij de Belastingdienst.
Asha Stuivenwold
Asha Stuivenwold

Expert Geld & Verzekering

Gepubliceerd op:  1 april 2014


Overigens hoef je ook zonder deze toezegging niet direct erg te wanhopen als de aangifte alsnog iets te laat de deur uitgaat. De kans dat je binnen een paar weken een boete voor te laat aangifte doen krijgt is nihil. Wel kan de renteregeling een goede reden zijn om de aangifte op tijd te doen. Al zal een paar dagen vetraging voor de meeste particulieren ook in dat opzicht geen groot nadeel teweeg brengen.

Opvallend is dat de interesse voor aangifte doen met het alternatieve aangifteprogramma van Bokkz de afgelopen dagen overweldigend was door het technische falen van het programma van de Belastingdienst. Onze eerste indruk over Bokkz werd duizenden keren geraadpleegd. Bokkz zelf geeft via Twitter aan gisteren goede zaken gedaan te hebben. 

Meer over de belastingaangifte:

Nieuwste artikelen

Meer nieuws

Meer nieuws

Nieuw & interessant

 • Home tips voor alle toeslagen
  26 okt.

  Eindejaarstips 2017

  Specifieke tips voor oktober, november en december om op een vrij eenvoudige manier belasting te besparen of toeslagen veilig te stellen.
 • Artikel check je factuur
  Nieuws  |  21 sep.

  Zorgtoeslag 2018

  Op Prinsjesdag stelde het kabinet voor de zorgtoeslag te verhogen voor 2018. Wat betekent dit voor jou?
 • werkzorgberekenaar2
  Eerste indruk  |  19 jun.

  WerkZorgBerekenaar

  De WerkZorgBerekenaar berekent eenvoudig de financiële gevolgen van een verandering in jouw werk-zorgverdeling. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als je een dag minder gaat werken en voor de kinderen zorgt? Deze tool berekent het voor je.
 • verzorghuis rolstoel
  21 feb.

  Eigen bijdrage bij opname in verpleeghuis

  Wie in een verpleeg- of verzorgingshuis wordt opgenomen, gaat een eigen bijdrage betalen. Welk bedrag ga jij voor je kiezen krijgen? En is er iets aan te doen om de eigen bijdrage te verminderen?