! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Ontbrekende uitstelverzoeken aangiftes

Nieuws|Schriftelijk ingediende uitstelverzoeken van enkele duizenden belastingconsulenten ontbreken. Om hoeveel verzoeken van consumenten het precies gaat is onbekend. De belastingdienst is gestart met het nabellen van de betreffende consulenten.

Asha Stuivenwold , Expert Geld & Verzekering Gepubliceerd op:27 april 2012


De Belastingdienst constateerde begin deze week dat er minder uitstelverzoeken binnen waren dan verwacht. Waar dit verschil aan ligt is niet bekend. Het gaat om schriftelijk ingediende verzoeken voor uitstel van de belastingaangifte van 2011 door 'kleinere' belastingconsulenten. Dit zijn enkele duizenden zijn kantoren met 5 tot 50 klanten. Om hoeveel uitstelverzoeken van consumenten het in totaal gaat is onduidelijk.

Als de verzoeken niet worden teruggevonden, moeten deze opnieuw worden ingediend. De Belastingdienst neemt dan contact op met de betreffende consulenten. Deze dienen bij een kwijtgeraakt verzoek een kopie toe te sturen. Als consument kun je volgens de fiscus gerust zijn: je merkt er niets van.

Bron: Belastingdienst
 

Nieuw & interessant

 • Kosten kinderopvang
  Nieuws | 20 apr.

  Compensatie eigen bijdrage kinderopvang rond

  De compensatieregeling voor de eigen bijdrage van niet-genoten kinderopvang tijdens de coronacrisis is rond. Ouders kunnen de vergoeding in juni of juli op hun rekening verwachten.
 • Kinderopvangtoeslag-1
  Nieuws | 8 apr.

  Recht op compensatie voor kinderopvang

  Je hebt recht op compensatie als je tijdelijk geen gebruik kunt maken van kinderopvang door de maatregelen vanwege corona. We vertellen je er meer over.
 • belastingaangifte-berichtenboxapp-eersteindruk
  Eerste indruk | 18 okt.

  MijnOverheid Berichtenbox app

  Met de nieuwe Berichtenbox app bekijk je berichten van de overheid direct op je smartphone zonder elke keer in te loggen met DigiD.
 • kinderopvang-toeslagen
  Nieuws | 24 sep.

  Kinderopvangtoeslag stijgt in 2019 fors

  De kinderopvangtoeslag stijgt volgend jaar voor alle ouders. De vooruitgang is het grootst voor ouders met kinderen op de crèche.