icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Back to School & Work!

De zomervakantie is (bijna) voorbij. En je gaat weer vol energie aan het werk of naar school. Wij helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuzes.

Kies je product

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes om goed voorbereid aan de slag te gaan. Bekijk de testresultaten in onze vergelijkers.

Slim en Veilig Digitaal

Hoe maak je slim gebruik van je apparaten en apps? En hoe blijven jij én je kinderen veilig online? We helpen je op weg.
 • privacy

  De beste privacytools

  Om je privacy goed te kunnen beschermen zijn er diverse handige, en bovendien gratis tools beschikbaar. Wij hebben de beste voor je op een rijtje gezet.

 • Laptop Capaciteit

  Thuiswerken: tips en tests

  Werk je veel thuis? De Consumentenbond test voor jou de beste producten voor je thuiswerkplek. Bekijk de handige tests en onze tips voor thuiswerken.

 • social-media-kinderen

  Kinderen en sociale media

  Via z'n eerste telefoon maakt je kind al snel kennis met sociale media. Vanaf een jaar of 9 hebben kinderen een profiel op een sociaal netwerk. Wat doen ze daar? En hoe waarborg je hun privacy?

 • Artikel smartphone privacy instellingen

  Privacy en veiligheid voor je kind

  Heeft je kind eenmaal een smartphone, dan is het belangrijk z'n privacy te beschermen tegen bedrijven die stiekem willen meekijken. We geven een overzicht van stappen die je kunt zetten.

 • computer-studie

  Vers getest: Chromebooks

  Veel scholen gebruiken Chromebooks tijdens de lessen. Dat is praktisch en niet zo duur. Diverse merken bieden Chromebooks aan. Wij hebben ze getest. Bekijk welke Chromebooks goed scoren.

 • Zeker Online Google 1200x800px

  Meld je aan voor Zeker Online

  Alles goed ingesteld? Mooi! Blijf op de hoogte van de laatste tips over online privacy. Meld je aan voor de Zeker Online nieuwsbrief en blijf jezelf beschermen.

Weer op weg

Weer naar kantoor met auto of fiets? Bekijk hieronder onze collectieven. Kies de e-bike die het beste bij jou past met hulp van onze vergelijkers.
 • Autoleasecollectief 1200x800

  Autolease collectief

  Lease een nieuwe auto voor een vast maandbedrag. Zonder verrassingen achteraf.

 • elektrische fiets

  Elektrische fietsen vergelijken

  Wij testen elektrische fietsen van onder meer Batavus, Sparta, Giant, Flyer en Gazelle. Zo maak jij altijd de beste keuze. Bekijk de testresultaten voor e-bikes.

Word lid!

Wil je ook eindeloos producten vergelijken en weten welke het best beoordeeld zijn? Kies dan voor het Kies & Koop-lidmaatschap.

Je hebt direct toegang tot meer dan 1.500 testresultaten. De digitale Consumentengids krijg je er gratis bij.
En dat allemaal voor €5 per maand.


Probeer 7 dagen gratis