icon-menulogo_footerpredssymbol-afradersymbol-bestekoopsymbol-besteuittest

Consumentenbond

De Consumentenbond doet meer dan menigeen denkt. En dat doen we voor heel Nederland.

Daarom een nieuwe campagne die vertelt hoe je samen met de Consumentenbond een betere consument wordt.

Voor je voordeel: Autoverzekeringvergelijker

Heb je een nieuwe auto gekocht of vervalt je autoverzekeringscontract? Dan is dit het goede moment om te checken of je niet te veel betaalt. Mogelijk kun je tot wel €250 per jaar besparen door op onze onafhankelijke Autoverzekeringvergelijker de premies en voorwaarden te vergelijken. 

Naar de Autoverzekeringvergelijker

Voor je voordeel: Energiecollectief

Door te switchen van energieleverancier kan je energierekening omlaag. Wij onderhandelen namelijk met leveranciers om het beste energiecontract te realiseren. Hoe meer mensen zich inschrijven, hoe beter de tarieven. Hoe je ook als consument op je best bent: sluit je aan bij het Energiecollectief van Nederland. 

Naar het Energiecollectief

Voor je rechten: woekerpolissen

Miljoenen Nederlanders zijn gedupeerd door een woekerpolis en vervolgens afgescheept met een veel te lage schadevergoeding. Dat kan zo niet langer. Hoe je ook als consument op je best bent: strijd mee voor eerlijke compensatie voor woekerpolissen.

Consument op je best woekerpolissen

Naar de actie Ontwoeker mijn polis!

Hoe je ook als consument op je best bent

Wij helpen met 'de feiten, je rechten en je voordeel'. Met onafhankelijke tests en vergelijkers, maar ook met juridische bijstand bij een conflict, en inkoopcollectieven en overstapdiensten die voordeel opleveren. Kortom: je wordt een betere consument met de Consumentenbond. Bekijk onze commercial: