icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Tijd voor een cadeautje

Jaren geleden werd je lid van de Consumentenbond. Daar zijn wij blij mee, want mede dankzij die steun kunnen wij strijden voor een betere, eerlijkere en veiligere wereld voor consumenten. En dat zonder winstoogmerk. Als dank voor je steun geven wij je graag een e-book cadeau. Welke mag het zijn?

 • Gratis apps 185x185

  De beste gratis apps

  Er zijn miljoenen gratis apps. Hoe vind je daartussen de beste apps die écht doen wat ze beloven en ook nog eens gemakkelijk werken? In het boek De beste gratis apps is een selectie voor je gemaakt van 150 apps. 

 • Geldzaken 185x185

  Geldzaken = makkelijk

  Een groot deel van het maandelijks inkomen gaat op aan eten, wonen en vervoer. Voor wie geldzaken maar ingewikkeld en lastig vindt is er het boek Geldzaken = makkelijk. Hierin komen in 90 vragen en antwoorden belangrijke financiële kwesties helder aan bod, bijvoorbeeld van huis tot hypotheek.

 • Gezond eten 185x185

  Gezond eten

  Gezond eten is een van de belangrijkste pijlers van je gezondheid. Gezond keuzes maken is niet altijd even gemakkelijk. Het boek Gezond eten – beter kiezen & kopen geeft antwoord op vragen hoe je gezond kunt eten door middel van tips en handige weetjes.

Deze actie loopt tot en met 1 februari 2018.