icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Veelgestelde vragen over beperking uitvaartpolis Yarden

Uitvaartverzekeraar Yarden beperkt eenzijdig een deel van de uitvaartpolissen. Wat is de reden hiervan en welke gevolgen heeft dit voor verzekerden?

Mark Drabbe

Mark Drabbe , Expert Geld & Verzekering Bijgewerkt op:13 september 2019

yarden

Op 2 juli 2019 hebben alle 380.000 Yarden-klanten met een voormalige uitvaartpakketverzekering van AVVL en Nuva een brief ontvangen. Hierin laat Yarden weten de polisvoorwaarden van deze verzekering te gaan beperken. Het komt er, kort gezegd, op neer dat verzekerden vanaf 1 januari 2020 waarschijnlijk moeten bijbetalen voor hun uitvaartpakket. We beantwoorden de meestgestelde vragen over deze maatregel.

Meer informatie is te vinden op de website van Yarden.

Lees ook:

 

Nieuw & interessant

 • closure-opzeggen
  Eerste indruk  |  1 mrt.

  Closure

  Closure is een dienst voor het opzeggen van abonnementen van een overledene. Je geeft 1 keer de gegevens van de overledene door en Closure informeert allerlei bedrijven en instanties, zoals de bank of energieleverancier. Handig of niet?
 • 14 sep.

  Kind niet altijd gedekt op uitvaartpolis

  Met een uitvaartverzekering zijn je kinderen vaak gratis meeverzekerd, maar de dekking wisselt sterk. Bekijk daarom goed de polis van je uitvaartverzekering.
 • grafrechten-begraafplaats
  1 aug.

  Besparen op grafrechten

  Gemeentelijke begraafplaatsen rekenen hoge kosten voor een graf. Kijk je verder dan de begraafplaats om de hoek, dan betaal je misschien een stuk minder.
 • Home header erven en schenken

  Erven en schenken

  Of je nu schenkt aan een goed doel of aan je kinderen: het loon de moeite om vooraf te kijken naar de belastingregels. Zo laat je geen belastingvoordeel liggen of voorkom je dat je belasting moet betalen.