icon-menulogo_footerpredssymbol-afradersymbol-bestekoopsymbol-besteuittest
Maak gratis kennisInloggen
Maak gratis kennisInloggen

Videocamera’s

Veel mensen filmen alleen nog met hun smartphone. Toch biedt een (video)camera meer mogelijkheden. Bekijk de voor- en nadelen van de diverse cameratypes en leer hoe je het beste filmpje maakt.

Nieuw & interessant

 • samsung galaxy-gear eerste indruk
  Eerste indruk  |  9 aug.

  Samsung Gear 360

  De Samsung Gear 360 is een nieuw soort camera waarmee je de wereld om je heen in 360 graden vast kunt leggen. Is de Gear 360 een leuke gadget of een revolutionaire camera?

 • Lightworks-eerste-indruk
  Eerste indruk  |  3 jun.

  Lightworks

  Toen we in de community vroegen naar welke videobewerkingsprogramma’s jullie benieuwd waren, hoorden we meerdere keren over Lightworks. Reden genoeg om dit, voor ons nog onbekende, programma eens uit te proberen.

 • 36 videocamera - MioMivue
  Eerste indruk  |  24 sep.

  Mio MiVue 638 Touch dashcam

  Met een dashcam (dashboard camera) in je auto registreer je continu de verkeerssituatie op de weg voor je. Dat kan handig zijn om jouw verhaal te ondersteunen bij ongelukken en in verzekeringskwesties. De MioMiVue 638 touch is een wat duurdere dashcam maar filmt wel in full-HD en is door het aanraakscherm eenvoudig te bedienen. De flitspaalinformatie blijkt helaas niet accuraat.

   1 reactie
Community

Hulp nodig of vragen?

Wil je meer weten over een product? Nieuwsgierig wat de ervaringen zijn van anderen? Stel je vraag op de Community of deel zelf je kennis en ervaring.