icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Genomineerd voor Website van het Jaar |

Wij gaan ervoor. Jij ook? Stem meteen

website van het jaar 2017

Alles over veilig internetten met pc en smartphone

Nieuws | Het boek Veilig online bevat praktische tips en adviezen om je digitale apparaten te beschermen, trucs van internetcriminelen te herkennen en problemen te voorkomen. Het boek is vanaf 1 november 2016 beschikbaar.
Ronald Kamp
Ronald Kamp

Expert Auto, Fiets & Reizen

Gepubliceerd op:  8 november 2016

veilig online nieuwsbericht

Internet is niet meer weg te denken uit onze wereld. Het levert veel gemak op, maar het maakt je soms ook kwetsbaar. Digitale gevaren liggen overal op de loer. Het boek Veilig online bevat praktische tips en adviezen om je apparaten te beschermen, de gevaren te herkennen en problemen te voorkomen. We leggen uit met welke trucs criminelen je om de tuin leiden en hoe jij ze te slim af kunt zijn. Onder meer komen zaken als phishing, ransomware, wachtwoordbeheer en het veilig gebruik van webdiensten en sociale media aan de orde.

Bestel online of via de telefoon

Alle informatie die je nodig hebt om je veilig op internet te begeven kun je op je gemak nalezen in het boek Veilig online. De papieren versie kost €20,50 (niet-leden €25), inclusief €2,80 verzendkosten. Het e-book kost €13 (niet-leden €16). Ook een mooi cadeau voor iemand die wel een beetje hulp op digitaal gebied kan gebruiken.

Je kunt het boek Veilig online digitaal bestellen en telefonisch via (070) 445 45 45.

Meer boeken en tijdschriften

Andere boeken over digitale onderwerpen, zoals Haal meer uit Windows 10 en Het beste uit de cloud vind je in onze webwinkel boeken en tijdschriften. Je kunt er ook terecht voor boeken uit de categorieën ‘Geld & Recht’, ‘Gezondheid’, ‘In en om het huis’ en voor onze tijdschrijften. Zo houdt onze Digitaalgids je elke 2 maanden op de hoogte van alles wat je moet weten op computergebied en aanverwante zaken.