icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Ziggo deelt gratis virusscanner uit

Nieuws|Wie internet van Ziggo heeft, kan een gratis virusscanner van F-Secure installeren.

Ronald Kamp

Ronald Kamp , Expert Elektronica Gepubliceerd op:8 juli 2013


Het gaat om 1,7 miljoen internetabonnees. Zij kunnen de F-Secure software 'Internet Beveiliging Basis' downloaden. Deze beschermt tegen virussen en spyware. Het is te downloaden van de Ziggo-website en kan op één Windows-pc geïnstalleerd worden (XP, Vista, Windows 7 of 8).

Tegen betaling is er ook een uitgebreide versie beschikbaar. Met het pakket 'Uitgebreide Internetbeveiliging' van Ziggo, feitelijk Internet Security 2013 van F-Secure, ben je volgens Ziggo 'beter beschermd' tijdens online activiteiten zoals surfen, downloaden en internetbankieren. Deze versie is op 5 pc's te installeren en is de eerste 2 maanden gratis. Daarna kost de dienst €3,95 per maand.

F-Secure Internet Security 2013 behaalt in de test van de Consumentenbond een 6,6 en behoort daarmee tot onze top van virusscanners. De beperktere versie van het F-Secure-pakket dat Ziggo aanbiedt is (nog) niet getest.

Ziggo is niet de enige provider die een gratis virusscanner bij het abonnement aanbiedt. XS4ALL biedt ook F-Secure gratis aan klanten. Het gaat hierbij om de uitgebreide versie.

Bron
www.ziggo.nl
www.kabelraden.nl