icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief Vluchtvertraging

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Vluchtvertraging.


2017

Nieuws | 6 oktober 2017

Toeristenpassen Europese steden leveren niet altijd voordeel op

Europese stadspassen die toegang geven tot bezienswaardigheden en openbaar vervoer zijn niet altijd gunstig voor consumenten.

Nieuws | 18 september 2017

Ryanair pleegt contractbreuk

Door vluchten van reizigers kort voor vertrek te schrappen, pleegt Ryanair contractbreuk. De Consumentenbond vindt dat de vliegmaatschappij aansprakelijk is voor de schade die consumenten daarvan ondervinden.

2016

19 mei 2016

Vluchtvertraging

Het vliegtuig is voor veel mensen de ideale manier om ver te reizen. Wij geven tips over verschillende onderwerpen omtrent je vlucht.

19 mei 2016

Archief Vluchtvertraging

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Vluchtvertraging.

2015

Nieuws | 7 oktober 2015

Oproep: eis alsnog compensatie voor vluchtvertraging

Consumenten van wie een vliegreis door onvoorziene technische problemen werd geannuleerd of meer dan 3 uur was vertraagd, kunnen maar beter snel compensatie vragen, voordat hun claimrecht vervalt.

19 mei 2015

Vliegticket wijzigen, omboeken of annuleren

Kosteloos annuleren zonder verzekering of overdragen is vaak onmogelijk. Toch zijn er manieren om onder je vlucht uit te komen.

Nieuws | 17 maart 2015

Update 20 maart 2015 - Mystery-hotels verrassen met onverwachte kosten

Vier websites die mystery-hotels aanbieden, confronteren consumenten met onverwachte kosten bovenop de aanbiedingsprijs. Dit is in strijd met de Reclamecode Reisaanbiedingen, die voorschrijft dat alle vaste, onvermijdbare kosten in de aanbiedingsprijs moeten zijn opgenomen. De Consumentenbond heeft de namen van de aanbieders doorgegeven aan toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM).

2014

19 juni 2014

Parkeren bij de luchthaven

Wie de auto wil parkeren op de luchthaven heeft veel keuze. Zijn 'alternatieve' aanbieders goedkoper dan de 'officiële' parkeerterreinen van de luchthavens? De Consumentenbond onderzocht de mogelijkheden op de Nederlandse luchthavens.

20 maart 2014

Vlucht is vertraagd

Loopt je vlucht uren vertraging op? In sommige gevallen heb je recht op een vergoeding. Wat zijn de regels en hoeveel bedraagt de vergoeding?


Filter op artikelen

Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in