icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Smaakbazen

Ons enthousiaste panel proeft geregeld nieuwe trends op voedselgebied. Bekijk hier al hun video's.

 • 20 jul.

  Lays Iconic Restaurant flavours

  Lays introduceerde 3 opmerkelijke chipssmaken, gebaseerd op bekende fastfoodketens. We proefden ze en bekeken de voedingswaarde

 • 6 jul.

  4 soorten ijsthee

  Je hebt ijsthee met alleen suiker, met alleen zoetstof of met een mix van beiden. We proefden verschillende varianten. Lees ook hoe gezond is ijsthee.

 • 2 jun.

  3 soorten bitterballen

  We bekeken de voedingswaarden en proefden 3 soorten airfyer bitterballen: De Old Amsterdam en Black Angus XL bitterballen van Kwekkeboom en de vega bitterballen van Mora.nl. Welke is het lekkerst?

 • 15 dec.

  Airfryer & Oven Beemster Kaas Croquetten

  Is het een kaassoufflé? Is het een kroket? En belangrijker: is het het lekker? Wij proefden deze opmerkelijke croquetten en bekeken de ingrediënten en voedingswaarde.

 • 24 apr.

  Alpro plantaardig

  Je kon al geruime tijd kiezen voor plantaardige yoghurts. Nu heb je ook plantaardige kwark. Zo kun je bij diverse supermarkten Alpro Go On kopen. Wij proefden het bekeken de voedingswaarde.

 • 28 feb.

  Vegetarische frikandellen

  Mora heeft onlangs een vegetarische frikandel geïntroduceerd. Daarmee wordt het pallet van vegetarische snacks weer een stukje uitgebreid. Smaakt dit nieuwe product hetzelfde als de originele snack?

 • Rosa Rolvink, Expert Voeding

  Rosa RolvinkHoudt zich voornamelijk bezig met voedingsonderzoek. Ook in haar vrije tijd is ze graag met eten bezig: ‘Ik ben gek op koken, uit eten gaan en bonbons maken. Haar favoriete gerecht? Geen! ‘Gevarieerd eten is het lekkerst en gezond! Bovendien is experimenteren met nieuwe gerechten het leukste dat er is.’