! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Smaakbazen

Ons enthousiaste panel proeft geregeld nieuwe trends op voedselgebied. Bekijk hier al hun video's.

 • 25 sep.

  Vegetarische Filet Americain

  Albert Heijn verkoopt sinds kort een vegan alternatief voor filet americain. Dat is minder milieubelastend en diervriendelijk. Maar is deze spread ook lekker? We proefden het en bekeken hoe het gezond het is

   

 • 28 aug.

  De Branders pindakazen

  Calvé introduceerde 3 nieuwe pindakaasvariaties onder de merknaam ‘De Branders’. 'Voor de echte fijnproever' aldus Calvé. De pindakazen verschillen in de mate waarin de pinda’s gebrand en gemalen. Wij proefden het en bekeken de voedingswaarde.

 • 30 jul.

  SToK cold brew coffee

  IJskoffie kennen we natuurlijk al langer. Maar van het merk SToK kun je bij Albert Heijn nu ook ‘cold brew coffees’ kopen. Wij proefden het en bekeken de voedingswaarde.


   

 • 29 jun.

  Kant & klare satésaus natriumarm

  Verstegen verkoopt natriumarme pindasaus zonder toegevoegde suiker. Daarmee scoort hij in de test satésaus goed op gezondheisaspecten. Maar hoe lekker is het op je stokbroodje of saté? Lees ook de test satésaus.

   

 • 29 mei.

  Alcoholvrije Gintonic

  Voor alle fans van gin-tonic die nuchter willen genieten is er nu alcoholvrije gin-tonic: The Duchess 0,0% gin & tonic. Lijkt het een beetje op het echte spul en hoeveel suiker zit erin? Wij proefden het en bekeken de ingrediënten.

   

 • 24 apr.

  Alpro plantaardig

  Je kon al geruime tijd kiezen voor plantaardige yoghurts. Nu heb je ook plantaardige kwark. Zo kun je bij diverse supermarkten Alpro Go On kopen. Wij proefden het bekeken de voedingswaarde.
   

 • 28 feb.

  Vegetarische frikandellen

  Mora heeft onlangs een vegetarische frikandel geïntroduceerd. Daarmee wordt het pallet van vegetarische snacks weer een stukje uitgebreid. Smaakt dit nieuwe product hetzelfde als de originele snack?
   

 • Rosa Rolvink, Expert Voeding

  Rosa RolvinkHoudt zich voornamelijk bezig met voedingsonderzoek. Ook in haar vrije tijd is ze graag met eten bezig: ‘Ik ben gek op koken, uit eten gaan en bonbons maken. Haar favoriete gerecht? Geen! ‘Gevarieerd eten is het lekkerst en gezond! Bovendien is experimenteren met nieuwe gerechten het leukste dat er is.’