icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Smaakbazen

Ons enthousiaste panel proeft geregeld nieuwe trends op voedselgebied. Bekijk hier al hun video's.

 • 2 jun.

  3 soorten bitterballen

  We bekeken de voedingswaarden en proefden 3 soorten airfyer bitterballen: De Old Amsterdam en Black Angus XL bitterballen van Kwekkeboom en de vega bitterballen van Mora.nl. Welke is het lekkerst?

 • 24 apr.

  Alpro plantaardig

  Je kon al geruime tijd kiezen voor plantaardige yoghurts. Nu heb je ook plantaardige kwark. Zo kun je bij diverse supermarkten Alpro Go On kopen. Wij proefden het bekeken de voedingswaarde.

 • 29 jun.

  Kant & klare satésaus natriumarm

  Verstegen verkoopt natriumarme pindasaus zonder toegevoegde suiker. Daarmee scoort hij in de test satésaus goed op gezondheisaspecten. Maar hoe lekker is het op je stokbroodje of saté? Lees ook de test satésaus.

   

 • 30 okt.

  Pizza’s met groentebodem

  Pizza's Margherita zijn heerlijk, maar vaak niet zo gezond. Om toch de nodige groentes binnen te krijgen kwamen fabrikanten met groentebodems op de proppen. We proefden twee soorten en bekeken de voedingswaarde.

   

 • 17 feb.

  Vegan paté cranberry

  Vegetarisch broodbeleg is vaak gezonder dan echte vleeswaren. Maar is het ook lekker? We proefden een nieuwe vegan paté met cranberry van Albert Heijn. 

   

 • 8 sep.

  3 soorten vegan kaas

  We proefden 3 varianten: Violife original falvour creamy, plantaardige cashewspread van Albert Heijn en Cicioni the orginal fermentino van Ekoplaza. Ook bekeken we de voedingswaarde

   

 • Rosa Rolvink, Expert Voeding

  Rosa RolvinkHoudt zich voornamelijk bezig met voedingsonderzoek. Ook in haar vrije tijd is ze graag met eten bezig: ‘Ik ben gek op koken, uit eten gaan en bonbons maken. Haar favoriete gerecht? Geen! ‘Gevarieerd eten is het lekkerst en gezond! Bovendien is experimenteren met nieuwe gerechten het leukste dat er is.’