Smaakbazen
Ons enthousiaste panel proeft geregeld nieuwe trends op voedselgebied. Bekijk hier al hun video's.
- 2 jun.
3 soorten bitterballen
We bekeken de voedingswaarden en proefden 3 soorten airfyer bitterballen: De Old Amsterdam en Black Angus XL bitterballen van Kwekkeboom en de vega bitterballen van Mora.nl. Welke is het lekkerst?
- 24 apr.
Alpro plantaardig
Je kon al geruime tijd kiezen voor plantaardige yoghurts. Nu heb je ook plantaardige kwark. Zo kun je bij diverse supermarkten Alpro Go On kopen. Wij proefden het bekeken de voedingswaarde.
- 29 jun.
Kant & klare satésaus natriumarm
Verstegen verkoopt natriumarme pindasaus zonder toegevoegde suiker. Daarmee scoort hij in de test satésaus goed op gezondheisaspecten. Maar hoe lekker is het op je stokbroodje of saté? Lees ook de test satésaus.
- 30 okt.
Pizza’s met groentebodem
Pizza's Margherita zijn heerlijk, maar vaak niet zo gezond. Om toch de nodige groentes binnen te krijgen kwamen fabrikanten met groentebodems op de proppen. We proefden twee soorten en bekeken de voedingswaarde.
- 17 feb.
Vegan paté cranberry
Vegetarisch broodbeleg is vaak gezonder dan echte vleeswaren. Maar is het ook lekker? We proefden een nieuwe vegan paté met cranberry van Albert Heijn.
- 8 sep.
3 soorten vegan kaas
We proefden 3 varianten: Violife original falvour creamy, plantaardige cashewspread van Albert Heijn en Cicioni the orginal fermentino van Ekoplaza. Ook bekeken we de voedingswaarde.
Rosa Rolvink, Expert Voeding
Houdt zich voornamelijk bezig met voedingsonderzoek. Ook in haar vrije tijd is ze graag met eten bezig: ‘Ik ben gek op koken, uit eten gaan en bonbons maken. Haar favoriete gerecht? Geen! ‘Gevarieerd eten is het lekkerst en gezond! Bovendien is experimenteren met nieuwe gerechten het leukste dat er is.’