icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Samsung wasdroger

Ben je op zoek naar een wasdroger van het merk Samsung? Samsung heeft warmtepompdrogers en traditionele condensdrogers van het midden tot dure segment. Een warmtepompdroger kost gemiddeld €600. Er zijn verschillende types, van eenvoudige drogers tot wasdrogers die je kunt aansluiten op een thuisnetwerk en met stoom.

Bart Lucassen

Bart Lucassen , Expert Woning & Huishouden Bijgewerkt op:27 juni 2019

Samsung_wasdroger

Merktevredenheid Samsung wasdroger

We vroegen ruim 5200 consumenten hoe tevreden ze zijn met hun wasdroger. Veel bezitters van een Samsung wasdroger (34%) zijn zeer tevreden. Ze geven gemiddeld een 8 als rapportcijfer voor hun droger. Deze score is iets lager dan gemiddeld. Onder andere Miele (9,0), Siemens (8,4) en Bosch (8,3) doen het beter. 

Vervangen

35% van de bezitters geeft aan dat hun volgende wasdroger zeker weer van het merk Samsung zal zijn. Dat percentage is hoger dan gemiddeld. De bezitters van een Samsung droger zijn het minst te spreken over de prijs-kwaliteitverhouding, 22% vindt die zeer gunstig. Dat is overigens wel ietsje hoger dan het gemiddelde.

Voorkom een miskoop

Met onze test zie je in één oogopslag welke wasdrogers goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

De beste wasdroger

Wasdrogers@0,1x

Samsung wasdrogers

Even geduld, producten aan het ophalen...

Winkel
Levertijd
Bezorgprijs

Modelnaam Samsung wasdroger

Aan de modelnaam zijn een aantal dingen af te leiden. De Samsung DV70F5E0HGW/EN heeft bijvoorbeeld een capaciteit van 7 kg. De DV70F5E0HGW en DV70F5E2HGW zijn gelijk aan elkaar maar hebben een verschillende kleur deur, wit versus white crystal.

Bekijk ook: