icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
kiosk-landing-header.jpg

Al onze tijdschriften en boeken lees je makkelijk digitaal

De Consumentenbond Kiosk-App is gratis te downloaden en is geschikt voor tablets en smartphones (Android en iPad/iPhone).

Kiosk-App is gemakkelijk en overzichtelijk

  • Je vindt er al onze tijdschriften: Consumentengids, Digitaalgids, Reisgids, Geldgids, Gezondgids en onze gratis minigidsen. Ook staan hier alle e-books die wij uitgeven en zijn er met enige regelmaat gratis artikelen en andere leuke acties te vinden. De gedownloade documenten kun je ook op je computer of laptop lezen.
  • De Kiosk-App heeft een handige zoekfunctie op tekst waarmee je in je gedownloade documenten gemakkelijk een bepaald artikel of die ene test kunt terugvinden. Gebruik je de app op meerdere apparaten, dan kun je op een ander apparaat verder gaan waar je gebleven was met lezen.

Download de Kiosk-App eenvoudig via de App Store of Google Play Store.

 

cb-kiosk_mediapool

Heb je een abonnement op een tijdschrift van de Consumentenbond?

kiosk-reisgids

Heb je een abonnement op een of meer tijdschriften, dan lees je die gratis digitaal. Na het downloaden van de Kiosk-App log je in met je Consumentenbond inloggegevens. Eenmaal ingelogd onthoudt de app je gegevens. Vanaf dat moment ontvang je de tijdschriften waarop je een abonnement hebt automatisch in de app. Ook ontvang je 10% korting op onze e-books die in de Kiosk-app staan. De minigidsen zijn gratis te lezen.

Geen abonnement?
Als je geen abonnement hebt op een tijdschrift van de Consumentenbond, dan kun je in de Kiosk-App eenvoudig een account aanmaken om je favoriete boeken en tijdschriften van de Consumentenbond te kopen en te lezen. En je kunt onze minigidsen gratis downloaden.

Meer weten? Lees de antwoorden op de meest gestelde vragen.