icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Beste wifi-homeplug

Begin augustus 2016 hebben we 6 nieuwe wifi-homeplugs getest, In totaal staan er nu 15 getest wifi-homeplugs in de productvergelijker. De wifi-homeplugs zijn getest op onder andere snelheid, installatie en gebruiksgemak. De Beste uit de Test scoort een 8,8. De Beste Koop heeft als testoordeel een 6,9.

Dennis Pronk
Dennis Pronk

Expert Elektronica


De best geteste wifi-homeplug

Lees alles over de geteste wifi-homeplugs, kooptips, Beste uit de Test en Beste Koop. Bekijk de testresultaten (alleen voor leden). Geen lid? Maak kennis met de Consumentenbond en krijg direct toegang. 

Bekijk de testresultaten
 • Beste detail homeplug

  Beste uit de Test

  Richtprijs € 185,-

  Testoordeel 8,8

  0 reviews

 • Beste detail homeplug

  Beste Koop

  Richtprijs € 80,-

  Testoordeel 6,9

  0 reviews

De beste homeplug met wifi

Top 3 aandachtspunten uit de homeplugtest

 • Prijs: duurder blijkt niet altijd beter.
 • Installatie: niet alle sets zijn makkelijk te installeren.
 • Prestatie: er zijn flinke verschillen in de prestaties.

Weten welke stroomnetadapters het beste scoren? Bekijk de testresultaten.

Beste stroomnetadapter met wifi 

Er zijn grote verschillen in de prestaties van de stroomnetadapters. Zo scoort de slechtste een 5,8 en de beste een 8,1. Er is 1 homeplug die het predicaat Beste uit de Test krijgt en 1 homeplug is Beste Koop. Wil je weten welke stroomnetadapters het beste scoren? Bekijk de testresultaten.

Snelheid van de homeplugs

De snelheidsprestaties van de homeplugs zijn gemeten op afstanden van 25 en 50 meter. Daarnaast is de snelheid op 50 meter gemeten, waarbij er een storing optrad dankzij een oud stekkerblok. Welke afstand wil jij overbruggen met een stroomnetadapter? Kijk welke homeplug het best aan jouw eisen voldoet.

Onafhankelijk onderzoek

Wij testen producten en diensten onafhankelijk, daardoor kun je op ons advies volledig vertrouwen. Het onderzoek dat wij doen betalen wij van de contributie van onze leden.

Wil je dat wij onafhankelijk onderzoek kunnen blijven doen? Sluit je aan bij de Consumentenbond. Je bespaart daarbij tot honderden euro's per jaar en profiteert van vele voordelen!

BesteSilver homeplugs