icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Beste wifi-speaker

Wij hebben 22 goed verkrijgbare wifi-speakers uitgebreid getest op geluidskwaliteit, gebruiksgemak, aansluitingen, opstarten en energieverbruik. Sonos is al lang niet meer het enige merk voor wifi-speakers. Samsung, Sony en Denon scoren ook goed in onze test.

Yvo Verschoor
Yvo Verschoor

Expert Elektronica


De best geteste wifi-speaker

Lees alles over de geteste wifi-speakers, kooptips, Beste uit de Test en Beste Koop. Bekijk de testresultaten (alleen voor leden). Geen lid? Maak kennis met de Consumentenbond en krijg direct toegang. 

Bekijk de testresultaten
 • De beste detail wifi speaker

  Beste uit de Test

  Richtprijs € 615,-

  Testoordeel 7,8

  0 reviews

 • De beste detail wifi speaker

  Beste Koop

  Vanaf € 280,-

  Testoordeel 6,2

  0 reviews

Welke wifi-speaker moet ik kiezen?

Top-3 aandachtspunten uit de wifi-speakertest

 1. Geluidskwaliteit: bij een wifi- speaker is het geluid natuurlijk het belangrijkst. Er zijn grote verschillen in geluidskwaliteit. Bij sommige wifi- speakers is het geluid te dun en soms zelfs wat blikkerig.
 2. Aansluitingen: wifi-speakers zijn compact en gemaakt voor het streamen van muziek. Je cd-speler kun je er meestal niet op aansluiten. Sommige speakers zijn toch behoorlijk veelzijdig. Je kunt er een koptelefoon op gebruiken of een harde schijf met muziek.
 3. Energiegebruik: wifi- speakers staan altijd 'aan', ze verbruiken dus continu stroom in stand-by. Slechts 1 merk is echt zuinig, de meeste spelers verbruiken behoorlijk in stand-by-stand.

'Is mijn keus wel de beste?'

Voorkom een miskoop! Bespaar direct en kies de beste wifi-speaker met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De geluidskwaliteit laat bij sommige wifi- speakers flink te wensen over.

Kies eenvoudig de beste wifi- speaker

We testten 24 wifi-speakers. In onze vergelijker kun je niet alleen specificaties en prijzen van deze wifi-speakers vergelijken, maar ook alle details van de testresultaten inzien. Kies de wifi-speaker die het beste scoort op de onderdelen die jij belangrijk vindt. Bekijk de testresultaten.

Onafhankelijke testresultaten

Wij testen producten en diensten onafhankelijk, daardoor kun je ons advies volledig vertrouwen. Het onderzoek dat wij doen betalen wij van de contributie van onze leden. Wil je dat wij onafhankelijk onderzoek kunnen blijven doen? Sluit je dan aan bij de Consumentenbond. Je bespaart daarbij tot honderden euro's per jaar en profiteert van vele voordelen.

De beste zilver Wifi speakers