icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Hypotheek-Icoon-150

Compenseer mijn woekerpolis!

Wij eisen meer compensatie voor woekerpolissen.     Strijd mee!

Beleggingspolissen nog steeds duur en ondoorzichtig

Nieuws | Ondanks alle kritiek na de woekerpolisaffaire hebben verzekeraars hun beleggingspolissen niet inzichtelijker gemaakt. Dat blijkt uit onderzoek van stichting Verliespolis. Verzekeraars blijven hun bestaande beleggingspolissen grotendeels ongewijzigd aanbieden. Dit terwijl in het jaarverslag van het Verbond van Verzekeraars staat dat de sector bestaande producten hard bezig zou zijn bestaande producten te verbeteren.
Barbara van der Est
Barbara van der Est

Expert Geld & Verzekering

Gepubliceerd op:  1 juli 2011


Stichting Verliespolis overweegt juridische stappen te nemen als verzekeraars hun beleggingspolissen niet snel eenvoudiger en goedkoper maken. Volgens de stichting kunnen de kosten makkelijk worden verlaagd door klanten een keuze te bieden uit goedkopere beleggingsfondsen.

Alleen ASR heeft twee nieuwe producten ontwikkeld. Achmea heeft een goedkoper product aangekondigd.

Bron: Volkskrant

Nieuwste artikelen

Nieuw & interessant

 • claimservice-nieuws
  Nieuws  |  11 jul.

  Nieuw machtsblok consumenten van start

  Consumentenbond en ConsumentenClaim bundelen hun krachten. Samen gaan zij de belangen van consumenten in massaclaims behartigen. Ze hebben daarvoor een nieuw bedrijf opgericht onder de naam Consumentenbond Claimservice.
 • stapel-dossiers-woekerpolis
  Nieuws  |  9 apr.

  Kifid gaat woekerpolis-klachten nu behandelen

  Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) gaat de 700 klachten over woekerpolissen die al jaren in de wacht staan nu eindelijk behandelen.
 • nieuwsbericht woekerpolissen

  Woekerpolisdeal Allianz onacceptabel

  De overeenkomst tussen Allianz en enkele claimorganisaties over woekerpolissen, krijgt forse kritiek van de Consumentenbond en Stichting AllianzDINPlanDupe. De Consumentenbond en de stichting vinden de compensatie te mager.

 • ontwoekerstappenplan

  Ontwoekerstappenplan

  Met ons stappenplan kun je zelf bepalen wat je het beste met je woekerpolis kunt doen. Vul de vragen in en ontvang per mail een rapport met alle informatie die voor jou belangrijk is.