! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Krijg waar je recht op hebt

Soms heb je een steuntje in de rug nodig. Geld & Recht helpt jou onbeperkt met financiële tips en ijzersterk juridisch advies. Wanneer jij het nodig hebt.

Probeer 7 dagen gratis

Al lid? Ga direct aan de slag

Direct hulp bij ingewikkelde zaken

Als lid krijg je onbeperkt hulp van onze experts
Bespaar 10%

Geld & Recht

7,50 per maand

Hulp waar je écht verder mee komt. Met Geld & Recht zijn we er voor je financiële en juridische vragen.
Meeste waarde

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.

  • Financiële en juridische hulp

  • Direct telefonisch advies

  • Een klachtenbrief op maat

Alle voordelen van Geld & Recht

Bel de Financiële Helpdesk

Heb je een algemene financiële vraag over bijvoorbeeld betaal- en spaarrekeningen, verzekeringen, hypotheken, belastingaangifte en schenken? Wij staan voor je klaar en helpen je snel op weg.

Problemen met een bedrijf? Wij helpen

Hoe zit het met je garantie als een product kapot gaat? Wat als je product niet geleverd wordt of je een probleem hebt bij het opzeggen van je abonnement? Wij helpen je stap voor stap met Juridisch Advies.

We schrijven samen een goede brief

Een sterke brief is een goed houvast voor jezelf om duidelijk te verwoorden wat je wilt. En ook een juridisch houvast waar je op de lange termijn veel aan hebt. Heb je een klacht, verzoek of bezwaar?

Met Geld & Recht heb je toegang tot allerlei juridische brieven. We stellen je online een paar korte vragen en selecteren zo de juiste brief voor je. Die hoef je alleen nog maar te versturen. Dat scheelt.

Voordeel en korting

We helpen je om aanbieders met elkaar te vergelijken op prijs en voorwaarden. Zo weet je direct of het slim is om nog een jaar bij je energieleverancier te blijven. En of je beter af bent bij een andere zorgverzekeraar. Weinig moeite, maar veel voordeel in je portemonnee.

We hebben meer dan 10 overstap- en bespaardiensten voor je.

 

  • Patricia, juridisch expert

    Patricia Schlosser expert 200x200'Ik help dagelijks mensen met uiteenlopende vragen op het gebied van het consumentenrecht en doe dat met veel plezier. Het is fijn om mensen duidelijke uitleg te kunnen geven over hun rechten, zodat zij goed beslagen aan de slag kunnen om hun probleem op te lossen.'

  • Douglas, lid uit Lelystad

    'Ik schakelde de Consumentenbond in om te helpen bij een conflict met een bedrijf over de levering van een lamp. Al met één telefoontje wist ik wat mijn rechten waren en stond ik sterker in het contact met het bedrijf. Ik heb aan de hand van de voorbeeldbrieven van de Consumentenbond een brief opgesteld en verstuurd. Kort daarna werd mijn lamp geleverd. Daar ben ik erg blij mee.'

Heb je nog vragen?

Bel 070 - 445 45 45. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 08:30 tot 18.00 uur.

Al bijna 70 jaar onafhankelijk en betrouwbaar

Samen met consumenten bepalen we wat we onderzoeken, publiceren en adviseren. Dit doen we zonder invloed van bedrijven of de overheid. In tegenstelling tot andere partijen, ontvangen wij geen beloning voor het testen van een product of dienst. Je krijgt dus altijd eerlijke informatie. Dit onderscheidt ons.