! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Het meest complete lidmaatschap

Leden hebben exclusief toegang tot alle geteste producten.
Bespaar 10%
Meeste waarde

Alle voordelen van Volledig & Vertrouwd

 • TestResultaten blauw - Content

  Toegang tot alle tests

  Onze experts testen samen met een panel van consumenten jaarlijks duizenden producten. Van elektronica tot matrassen en alles ertussenin. Dat doen we al bijna 70 jaar. Elke week testen we nieuwe producten. Zo heb je altijd acutele testinformatie.

  Met onze online keuzehulpen vind je in een paar stappen het product dat het beste bij je past. Ook weet je met de 'Beste uit de Test' en 'Beste Koop' in één oogopslag waar je aan toe bent.

 • VolledigEnVetrouwd - Content

  Financiële en juridische hulp

  fFnanciële en juridische vragen kunnen een hoop stress opleveren als je niet weet hoe je het aan moet pakken. Bijvoorbeeld de recht op garantie bij een kapot product. Of waar je op moet letter als je een hypotheek afsluit. 

  Wij staan voor je klaar. En beantwoorden telefonisch of online je juridische vragen. Wanneer en hoe vaak jij maar wilt.

 • Bespaar Blauw - Content

  Bespaar maandelijks geld

  We helpen je om verzekeraars en energieleveranciers te vergelijken op prijs en voorwaarden. Zo weet je direct of het slim is om nog een jaar bij je energieleverancier te blijven. En of je beter af bent bij een andere zorgverzekeraar.

  We hebben meer dan 10 overstap- en bespaardiensten voor je. 

Wat zeggen anderen?

 • Suzanne (40) uit Grou, lid

  'Tests zijn goed en informatief. Website is informatief en het magazine ook. Ik 'vaar' op de Consumentenbond. Niet dat ik alleen maar 'Beste Koop'-producten koop, maar wel dat jullie me helpen kiezen, helpen met waarop ik moet letten bij diverse producten.'

 • Irene la Faille expert 200x200

  Irene la Faille

  Expert Wonen en huishouden

 • Petra uit Rotterdam, lid

  'Voor mijn verjaardag had ik een uitje geboekt. Door het coronavirus ging dat niet door. Ik kreeg een voucher, maar wilde mijn geld terug. Het bedrijf wilde alleen de datum tot 2 jaar kosteloos verzetten. Via de Consumentenbond Brievenhulp kreeg ik via een paar stappen de juiste voorbeeldbrief. En wat denk je? Ik kreeg zowaar het geld terug! Ik wachtte al 6 maanden, maar dankzij jullie hulp komen ze nu ineens over de brug.'

Heb je nog vragen?

Bel 070 - 445 45 45. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9.00 tot 18.00 uur

Al bijna 70 jaar onafhankelijk en betrouwbaar

Samen met consumenten bepalen we wat we onderzoeken, publiceren en adviseren. Dit doen we zonder invloed van bedrijven of de overheid. In tegenstelling tot andere partijen, ontvangen wij geen beloning voor het testen van een product of dienst. Je krijgt dus altijd eerlijke informatie. Dit onderscheidt ons.