icon-menulogo_footerpredssymbol-afradersymbol-bestekoopsymbol-besteuittest
Je thuis toekomstbestendig maken?|

Bestel het boek Prettig blijven wonen.

Prettig blijven wonen 45x45

Steun het werk van de Consumentenbond

Wij komen op voor jouw rechten en belangen als consument. Draag jij ons een warm hart toe? Je kunt ons steunen door lid te worden. Voor €5,75 per maand ben je al lid, en blijf je 24/7 op de hoogte van onderstaande onderwerpen.

Meld je aan
 • Test-V2-1200x800

  24/7 online toegang tot alle tests

  Soms is het fijn om zeker te weten dat je de beste keus maakt. Daarom vind je binnen verschillende thema’s jaarlijks tests van duizenden producten en diensten. 

 • Maatschappelijke benadering In-actie

  In actie tegen misstanden

  Te veel zout of vet in eten, hoge rekeningen na ziekenhuisbezoek: wij vinden dit echt niet kunnen. Wij kaarten dagelijks misstanden aan bij bedrijven en lobbyen bij de overheid.

 • Maatschappelijke benadering - Besparen

  Besparen op je vaste lasten

  Op je vaste lasten bespaar je al snel honderden euro’s. Maak gebruik van onze onafhankelijke collectieven, vergelijkers en overstapdiensten. Zonde om dat geld te laten liggen. 

 • Maatschappelijke benadering - Voeding-en-gezondheid

  Voeding & Gezondheid

  Lees online nieuws en tips over voeding, persoonlijke verzorging en medicijnen. Wij testen eerlijk en onafhankelijk, daar kun je op vertrouwen. Ook als het over je zorgpolis gaat. 

 • Maatschappelijke benadering - Baby-en-kind

  Baby & Kind

  Zwanger of een jong gezin? Haal op dit online platform handige tips, veiligheidswaarschuwingen en informatie over producten als kinderwagens, babyfoons en autostoeltjes.

 • Maatschappelijke benadering - Geld-verzekering

  Geld & Verzekeringen

  Bekijk onze vergelijkers en artikelen over onder meer hypotheken, belastingen en verzekeringen. Zodat lastige financiële zaken weer simpel en te begrijpen zijn.

 • Maatschappelijke benadering - Elektronica

  Elektronica

  Tijd voor een nieuwe televisie of laptop of liever meer weten over de laatste gadgets? Gebruik onze reviews om de juiste keus te maken bij de aanschaf van hard- en software.

 • Maatschappelijke benadering - Vluchtclaim

  Reizen & Vervoer

  Laat je informeren door onze tests en artikelen over onder meer auto’s en e-bikes, diverse accessoires, prijzen van vliegtickets en prijspeilingen van reisaanbieders.

 • Maatschappelijke benadering - Energie

  Energie

  Benieuwd naar de lijst van de groenste energieleveranciers of het voordeel dat je kunt behalen op je energierekening? De informatie binnen dit thema is altijd actueel.