! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overige zelfzorgproducten

Artikelen binnen dit onderwerp

 • Vitamine D: etikettentest supplementen

  Miljoenen Nederlanders hebben baat bij vitamine D-supplementen. De aanbevolen hoeveelheid is dan eigenlijk altijd 10 of 20 microgram. Van de 58 potjes die we onderzochten bleken er 33 te veel vitamine D te adviseren.
  15 oktober 2020
 • Pleisters

  Een fijne wondpleister blijft goed zitten, is pijnloos te verwijderen en laat geen kleefresten achter. Een panel van de Consumentenbond testte 10 pleisters op gebruiksgemak.
  26 maart 2018
 • Vitamines en voedingssupplementen

  Vitamines en mineralen zitten in groenten en fruit, maar ook in boter, olie, volkorengraan en zuivel. Ons lichaam kan niet zonder deze stoffen.
  28 oktober 2019
 • Anti-snurkmiddelen

  Acht snurkers testten voor de Consumentenbond anti-snurkmiddelen. Elk middel tegen snurken werd ten minste 1 week door 3 snurkers gebruikt.
  21 augustus 2018
 • Lippenbalsem: let op de ingrediënten

  Gebruik je lippenbalsem, dan krijg je daar gemakkelijk iets van binnen. Daarom is het voor dit soort producten belangrijk dat inslikken geen enkel kwaad kan. Toch blijkt uit onderzoeken van zusterorganisaties dat sommige producten riskante stoffen bevatten.
  7 april 2021
 • Test schadelijke stoffen in deodorant

  Wij hebben 75 deodoranten en antitranspiranten gecontroleerd op ingrediënten die een negatieve invloed kunnen hebben op gezondheid en milieu. De werking van de producten hebben we niet getest.
  3 juli 2020
 • Medische zelftests

  Bij de drogist of online zijn zelftests te koop. Denk aan cholesteroltests. Zijn deze tests wel betrouwbaar? We bekijken 6 medische zelftests.
  7 oktober 2021
 • DNA-gezondheidstests dubieus

  Wij onderzochten 8 DNA-tests en de uitkomsten van 4 tests zijn dubieus.
  19 maart 2020