icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Interpolis schrapt vergoedingen

Nieuws|Zorgverzekeraar Interpolis heeft het aantal vergoedingen binnen de aanvullende verzekeringen voor 2014 fors beperkt. Alternatieve geneeswijzen en brillen worden bijvoorbeeld niet langer meer vergoed.

Sandra Mul

Sandra Mul , Expert Geld & Verzekering Gepubliceerd op:5 november 2013


Interpolis wil alleen nog onvoorspelbare kosten die te hoog zijn om zelf te betalen, verzekeren. Te denken valt daarbij aan fysiotherapie en spoedeisende hulp in het buitenland.

Geen vergoeding voor bril

Alternatieve geneeswijzen en -middelen worden niet langer vergoed. Bovendien verdwijnen vergoedingen voor brillen, kraampakketten, inentingen voor verre reizen en plaswekkers uit de aanvullende verzekering.

Premie basisverzekering 2014

Interpolis verlaagt voor 2014 de premie van de basisverzekering naar €102,25 per maand. In ons premieoverzicht 2014 kun je zien welke zorgverzekeraars hun premie voor de basisverzekering al hebben bekendgemaakt.

ZorgAlert

We houden je graag op de hoogte van alle veranderingen in de zorg en de tarieven van je zorgverzekering in 2014. Wil je dat ook? Geef je dan op voor onze ZorgAlert. Wij mailen je zodra er nieuws is. En zodra de nieuwe premies bekend zijn, kun je eenvoudig checken welke verzekering het beste bij je past. Je ziet meteen hoeveel je kunt besparen.