icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Oproep: heb jij ervaring met gezondheidsonderzoek via je zorgverzekeraar, privékliniek of werkgever?

Nieuws|Heb jij wel eens een gezondheidsonderzoek laten uitvoeren, zonder advies van je huisarts of het ziekenhuis? Wij zoeken mensen die hun ervaringen willen delen in een groepsbijeenkomst op 23 mei of 5 juni.

Sandra Mul

Sandra Mul , Expert Geld & Verzekering Gepubliceerd op:1 mei 2013


Voor een samenwerkingsproject tussen de Vereniging Samenwerkende Ouder- en Patiëntenorganisaties (VSOP), patiëntenfederatie NPCF, de Nederlandse Patiënten Vereniging (NPV), Coeliakie Vereniging (NCV) en de Consumentenbond zijn we op zoek naar mensen die wel eens een gezondheidsonderzoek hebben laten uitvoeren, zonder advies van de huisarts of het ziekenhuis. Hierbij kun je denken aan gezondheidonderzoek via jouw zorgverzekeraar, werkgever, of commercieel bedrijf zoals een privékliniek of Zelfstandig Behandel Centrum.

De Vrije Universiteit (VU) organiseert in opdracht van dit samenwerkingsproject groepsbijeenkomsten om de ervaringen van deelnemers aan dit soort gezondheidsonderzoeken te bespreken.

Er zijn 2 data voor groepsbijeenkomsten:

  • donderdag 23 mei van 19.00 tot 21.00 uur in Utrecht;
  • woensdag 5 juni van 14.00 tot 16.00 uur in Amsterdam.

Heb je weleens een gezondheidsonderzoek laten uitvoeren en wil je meewerken aan ons onderzoek? Meld je dan aan via w.m.den.oudendammer@vu.nl met als onderwerp 'Gezondheidschecks'. Als dank voor je deelname ontvang je een cadeaubon. Eventuele reiskosten worden uiteraard vergoed. Na aanmelding krijg je aanvullende informatie toegestuurd van de VU.

Met jouw deelname aan het onderzoek help je ons om medische (zelf)tests en onderzoeken te beoordelen op nut, noodzaak en kwaliteit.